ΥΠΕΞ: αλυτρωτική διάθεση απο τα Σκόπια

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ανακοίνωση Υπουργείου Εξωτερικών για την παραβίαση της Συμφωνίας των Πρεσπών από την ηγεσία της Βόρειας Μακεδονίας (28.06.2024)

Η ηγεσία της Βόρειας Μακεδονίας συνεχίζει να παραβιάζει τη Συμφωνία των Πρεσπών. Επιπλέον, επιστρέφει σε ενέργειες του παρελθόντος που υποδηλώνουν αλυτρωτική διάθεση και πλήρη  άγνοια της ιστορίας. Ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών έθεσε ήδη αναλυτικά υπ’ όψιν των ομολόγων του στο πλαίσιο του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων τις σχετικές παραβιάσεις και θα συνεχίσει να το πράττει. Επιπλέον, το θέμα τίθεται σε διεθνές επίπεδο εκ μέρους της ελληνικής Κυβέρνησης. Η ηγεσία της Βόρειας Μακεδονίας απομακρύνεται καθημερινά όλο και περισσότερο από τις σχέσεις καλής γειτονιάς που  αποτελούν τον πυρήνα του ευρωπαϊκού κεκτημένου και του διεθνούς δικαίου.

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεν είναι δήλωση αυτή η χλιαρή ανακοίνωση, αφού στο τέλος δεν γράφετε ότι θα τους δείρετε κιόλας ,αξιότιμοι του Ελληνικού ΥΠΕΞ.
    Δεν σκέπτεστε τους α-κομμάτιστους Έλληνες και τους Αρχηγούς των σκληρών μικρών πολιτικών κομμάτων , τους οποίους εσείς χαρακτηρίζετε ως τζάμπα μάγκες και γιατί είναι ο ”έξω από τον χορό”;;; .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
31,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα