Το «φάουλ» της Ακρίτα για «τον γιο της πλύστρας να φοβάσαι» και η… συγγνώμη της

- Advertisement -

Η φωτογραφία της Έλενας Ακρίτα που φαίνεται η πισίνα του σπιτιού της και τα όσα έγραψε προκάλεσαν βροχή από αρνητικά σχόλια.

Η φωτογραφία της Έλενας Ακρίτα, στην οποία φαίνεται η πισίνα που σπιτιού της και το σχόλιο που έκανε για να προλάβει τους κακοπροαίρετους, προκάλεσαν νέο κύκλο εσωστρέφειας μεταξύ των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ στα social media.

AKRITA_a4287.jpg

Η βουλευτής Επικρατείας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέβασε φωτογραφία που δείχνει τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης του OPEN, σύμφωνα με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πέμπτο κόμμα. Σε αυτή φαίνεται και η πισίνα του σπιτιού της, κάτι το οποίο η ίδια αντιλήφθηκε αργότερα, σχολιάζοντας: «Και για να τους προλάβω, ναι το σπίτι έχει πισίνα σχεδόν 40 χρόνια, από το 1985 που χτίστηκε. Αν είχα κάτι να κρύψω δεν θα τη φωτογράφιζα. Τον χορτασμένο μην φοβάσαι, το γιο της πλύστρας να φοβάσαι. Που μπήκε στην πολιτική με τρύπιο σώβρακο και βρέθηκε με κολοσσιαία περιουσία».

AKRITA_1_2d17b.jpg

Η πισινά ξεχάστηκε και τα social media την έβαλαν στο «στόχαστρο» για τη φράση: «Τον χορτασμένο μην φοβάσαι, το γιο της πλύστρας να φοβάσαι». Το ταξικό και ιδεολογικό πρόσημο που χαρακτηρίζουν τη φράση αυτή έδωσαν το έναυσμα για βροχή από αρνητικά σχόλια που μέχρι και αυτή την ώρα που γράφονται οι γραμμές συνεχίζονται ακατάπαυστα.

Και όχι άδικα.

Μερικές ώρες μετά η Έλενα Ακρίτα έγραψε πως λυπάται διότι η φράση δεν ανήκει στον Βλαντίμιρ Λένιν όπως η ίδια πίστευε, τονίζοντας πως «δεν θα είχε γράψει ποτέ κάτι τόσο απαξιωτικό».

«Θα ήθελα να διορθώσω κάτι που έγραψα χτες. Η φράση «μη φοβασαι τον χορτασμένο, το γιο της πλύστρας να φοβασαι» αποδίδεται εσφαλμενα στον Λένιν. Λάθος. Λάθος που έχουμε κάνει πολλοί, κι εγώ ανάμεσα τους παραπάνω από μια φορά. Ο Λένιν δεν θα είχε γράψει ποτέ κάτι τόσο απαξιωτικό κι εγώ όφειλα να το έχω αξιολογήσει και διασταυρώσει.

Ειλικρινά λυπάμαι», έγραψε η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, παραθέτοντας λινκ που επιβεβαιώνει ότι ο εμβληματικός Ρώσος κομμουνιστής επαναστάτης, πολιτικός και θεωρητικός δεν είπε ή δεν έγραψε ποτέ κάτι τέτοιο.

Το πρόβλημα, πάντως, δεν ήταν αν το είπε ή δεν το είπε ο Λένιν.

AKRITA_2_1f0ed.jpg

Α.Ο.

https://www.ieidiseis.gr/parapolitika/262559/to-faoul-tis-akrita-gia-ton-gio-tis-plystras-na-fovasai-kai-i-syggnomi-tis

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
36,100ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα