Το «μπουμπούκι» της ΝΔ, η δήμαρχος Κασσάνδρας και η «γαλάζια» σιωπή

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ας αναλάβει και η ΝΔ την πολιτική ευθύνη για την εκλεκτή της Δήμαρχο Χαλκιδικής.

Μια από τις τόσες πικρές αλήθειες που έχει πει τις τελευταίες τρεις μέρες ο χαροκαμένος πατέρας του 19χρονου άτυχου παιδιού, που έχασε την ζωή του στο Λούνα Παρκ της Χαλκιδικής, που λειτουργούσε χωρίς άδεια, με ευθύνη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, είναι η τελευταία κραυγή του Γιώργου Καϊμπαλη «Το σπίτι μας έκλεισε, ας μην αναλάμβανε η δήμαρχος αν δεν μπορεί».

Αυτή η φράση του χαροκαμένου πατέρα είναι γροθιά στο στομάχι του πολιτικού συστήματος και της κομματοκρατίας που επικρατεί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Γιατί για τα κόμματα εξουσίας προέχει το πως θα μπορέσουν να βάψουν με το χρώμα του κόμματος τους όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος του χάρτη της Ελλάδας. Τους ενδιαφέρει η κομματική ταυτότητα και όχι η ικανότητα των υποψηφίων.

Πριν μερικούς μήνες πανηγύριζε η ΝΔ που βάφτηκε ξανά μπλε ο Δήμος Χαλκιδικής και τώρα ο κομματικός μηχανισμός της ΝΔ ως «πόντιος Πιλάτος» νίπτει τας χείρας του για την εγκληματική ανεπάρκεια της γαλάζιας Δημάρχου. Όμως δεν έχουν έτσι τα πράγματα. Ευθύνη έχει και το κόμμα της ΝΔ που επέλεξε να στηρίξει την συγκεκριμένη κυρία για να αναδειχτεί δημαρχος.

Επομένως όταν πριν δέκα μήνες πανηγύριζες που ο Δήμος Χαλκιδικής βάφτηκε μπλε θα πρέπει και τώρα με παρρησία να αναλαμβάνεις και την πολιτική ευθύνη για την αστοχία στην επιλογή σου.

Δ.Β.

https://www.ieidiseis.gr/parapolitika/259152/to-mpoumpoyki-tis-nd-i-dimarxos-kassandras-kai-i-galazia-siopi

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αυτό λοιπόν ,του ”μπουμπούκι” της Ν.Δ κέρδισε τις εκλογές με 42 περισσότερους ψήφους από τον ανθυποψήφιο της πρώην δήμαρχο της Κασσάνδρας , που στο πρώτο γύρο πήρε 34.68% και η κ. Χαλκιά 20,04% .
    Ποιους υποστήριξαν στην δεύτερη Κυριακή τα μικρά κόμματα ,ας πούμε στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη;;;.
    Φυσικά όχι τους Νεοδημοκράτες .
    Μήπως τελικά δεν είναι ”μπουμπούκι” της Ν.Δ η κυρία Δήμαρχος;;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
35,700ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα