Το Ισραήλ ετοιμάζεται για καταστροφικό χτύπημα στο Ιράν

- Advertisement -

 

Ο ισραηλινός στρατός ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει μεγάλη επίθεση στο Ιράν, σύμφωνα με όσα αναφέρει η εβραϊκή εφημερίδα Haaretz.
Μια επίθεση που αναμένεται να έχει μεγάλες συνέπειες για την Τεχεράνη.
Ο ιστότοπος Walla επικαλούμενος πηγές του στρατού ανέφερε ότι η επίθεση που ετοιμάζει το Ισραήλ θα είναι σοβαρή και σημαντική και όχι δευτερεύον γεγονός.
Πώς προετοιμάζεται το Ισραήλ για αυτό το χτύπημα και ποιοι είναι οι στόχοι του;
Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε προσδοκίες για μεγάλη συνεργασία από τις χώρες εταίρους στην επόμενη επίθεση στο Ιράν. Αυτές οι δηλώσεις έρχονται σε μια στιγμή που ο ισραηλινός στρατός ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει την επίθεση, καθώς αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν ότι ο Αμερικανός στρατηγός Μάικλ Κορέλα, διοικητής της Κεντρικής Διοίκησης των ΗΠΑ, επισκέπτεται το Τελ Αβίβ το Σάββατο για να συζητήσει τη φύση της απάντησης στο Ιράν.
Ο Kurella, ο οποίος έχει επισκεφθεί το Ισραήλ περισσότερες από 15 φορές τα τελευταία δύο χρόνια, είχε συνομιλίες με τον αρχηγό του ισραηλινού επιτελείου Herzi Halevy, όπου τονίστηκε η σημασία της συνεργασίας μεταξύ των ισραηλινών και αμερικανικών στρατιωτικών στον αμυντικό συντονισμό.
Σε ένα σχετικό πλαίσιο, ανώτερος αξιωματούχος του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ αποκάλυψε στο CNN ότι η κυβέρνηση του προέδρου Τζο Μπάιντεν δεν έχει λάβει καμία εγγύηση από το Ισραήλ να μην επιτεθεί σε ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις ως μέρος της πιθανής απάντησής της.
Μια νέα διαμάχη μαίνεται μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ισραήλ, τις τελευταίες ώρες, σχετικά με τη συμπερίληψη από το Τελ Αβίβ των ιρανικών πυρηνικών εγκαταστάσεων στον κατάλογο ισραηλινών απαντήσεων στην πρόσφατη ιρανική πυραυλική επίθεση.
Το Channel 12 και η εβραϊκή ιστοσελίδα “Wala” παρακολούθησαν τις εξελίξεις της κατάστασης, η οποία κατέληξε σε δημόσια διαμάχη, η οποία οι ειδικοί αναμένουν ότι θα τελειώσει με την ισραηλινή πολιτική τετελεσμένων γεγονότων ως συνήθως.
Οι εικασίες για το χρονοδιάγραμμα της επίθεσης πληθαίνουν, με τον Αμερικανό αξιωματούχο να επιβεβαιώνει ότι η κλιμάκωση μπορεί να συμβεί πριν ή μετά την επέτειο των επιθέσεων της 7ης Οκτωβρίου. Αμερικανικές πηγές αποκάλυψαν ότι η ισραηλινή επίθεση φαίνεται επικείμενη, τονίζοντας ότι αμερικανικά αεροσκάφη δεν θα συμμετάσχουν, αλλά ο συντονισμός με την Ουάσιγκτον θα είναι στενός.

https://www.eremnews.com/videos/g4tqtvx

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
36,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα