Τουρκία: Έκτακτο συμβούλιο ασφαλείας συγκαλεί ο Ερντογάν αμέσως μετά την άφιξή του από τη Ρωσία

- Advertisement -

 

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν / apimages
24/10/2024  18:01  UPD: 24/10/2024  22:43
Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν συγκαλεί έκτακτο συμβούλιο ασφαλείας στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης μετά την άφιξή του από το Καζάν της Ρωσίας, απ’ όπου αναχώρησε πριν ολοκληρώσει το πρόγραμμά του στη Σύνοδο Κορυφής των BRICS.

Το έκτακτο συμβούλιο γίνεται μετά την ένοπλη επίθεση χθες στα κεντρικά γραφεία της τουρκικής αεροδιαστημικής βιομηχανίας (TUSAŞ), κοντά στην τουρκική πρωτεύουσα που είχε αποτέλεσμα πέντε νεκρούς.

Αυξημένα είναι τα μέτρα ασφαλείας σε όλα τα αεροδρόμια της Τουρκίας, μετά την τρομοκρατική επίθεση κατά των εγκαταστάσεων της Τουρκικής Αεροδιαστημικής Βιομηχανίας (TUSAS), στα περίχωρα της πρωτεύουσας ‘Αγκυρας.

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στα αεροδρόμια
Την ίδια ώρα, τα μέτρα ασφαλείας στα αεροδρόμια της χώρας αυξήθηκαν σε επίπεδο «πορτοκαλί» συναγερμού. Στα δύο αεροδρόμια της Κωνσταντινούπολης τα οχήματα που εισέρχονται και εξέρχονται ελέγχονται εξονυχιστικά, ενώ γίνεται έλεγχος της ταυτότητας των επιβατών.

Οι επιβάτες που θα ταξιδέψουν προειδοποιούνται να βρίσκονται εγκαίρως στα αεροδρόμια για το ενδεχόμενο πιθανών καθυστερήσεων.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
36,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα