Τα εμβόλια του Ιδρύματος Gates προκαλούν βλάβες και θανάτους σε ανυποψίαστους ανθρώπους σε φτωχές χώρες

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ AKTION-4

Εξοντώστε τις «ζωές που είναι ανάξιες να βιωθούν» 

Τα εμβόλια του Ιδρύματος Gates προκαλούν βλάβες και θανάτους σε ανυποψίαστους ανθρώπους σε φτωχές χώρες

Επιλογή-επιμέλεια κειμένων: Κλεάνθης Γρίβας 

της Christina England,

Health Impact News, 9 Απριλίου

Φωτογραφία από άρθρο του 2011 στη The Sri Lanka Guardian

πηγή: vaccineimpact.com

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ: ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΓΡΙΒΑΣ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΩΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

  1. ΙΝΔΙΑ: ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ HPV
  2. ΙΝΔΙΑ: ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΙΜΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΟΜΥΕΛΙΤΙΔΑΣ
  3. ΑΦΡΙΚΗ: ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΜΗΝΙΓΓΙΤΙΔΑΣ
  4. ΑΦΡΙΚΗ: ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΤΕΤΑΝΟΥ (Πρόκληση Στειρότητας – που «κάτι» θυμίζει)

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΟ: 500.000 ΠΟΛΙΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ GATES

«Να ελεγχθεί για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» 

ΑΠΟ ΤΟ 1945 ΣΤΟ 2020: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΩΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Εβδομήντα πέντε χρόνια μετά την συντριβή του ναζισμού, η φρικαλέα εγκληματική πολιτική της «φυλετικής και κοινωνικής υγιεινής» που εφαρμόστηκε από την Χίμλερ και τα SS, «δικαιώνεται» σήμερα με την εφαρμογή μιας πληθυσμιακής υγιεινής από έναν αστερισμό αδίστακτων κερδοσκόπων που στον πυρήνα του βρίσκεται το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates.

Οι πρώτοι σφράγιζαν τους κρατούμενους στα στρατόπεδα του θανάτου με ένα ορατό τατουάζ-αριθμό στο μπράτσο.

Οι δεύτεροι προγραμματίζουν να κάνουν το ίδιο, σφραγίζοντας όλους τους κατοίκους του πλανήτη με ένα αόρατο, υποδερμικό «τατουάζ» υψηλής τεχνολογίας, όπου θα καταγράφεται η εμβολιαστική τους κατάσταση και, παράλληλα,  υποβάλλοντάς  τους σε αναγκαστικό εμβολιασμό με ένα εμβόλιο για τον κοροναϊό, (που δεν υπάρχει ακόμη !!!), για παρασκευή του οποίου χρησιμοποιείται μια νέα τεχνολογία που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ πριν.

Η ανθρωπότητα απαλλάχθηκε από τους πρώτους καταβάλλοντας ένα τρομερό τίμημα. Το ερώτημα είναι ποιο τίμημα θα πρέπει να καταβάλει για την απαλλαγή της από τους δεύτερους.

Σε μια σύγχρονη ανασύνθεση της ευρηματικής σκηνής του Τσάρλι Τσάπλιν στην ταινία του «Ο Μεγάλος Δικτάτωρ» (1940), ο αξιολύπητος μεγαλομανιακός και φανατικός ευγονιστής που ηδονίζεται παίζοντας με μια υδρόγειο, θα μπορούσε να αντικατασταθεί από έναν δισεκατομμυριούχο με μπλαζέ ύφος, επίσης μεγαλομανιακό και φανατικό ευγονιστή,  που απειλεί την υδρόγειο με μια σύριγγα.

Η εφαρμογή αυτής της σύγχρονης έκδοσης της ναζιστικής επιχείρησης AKTION-4 πρέπει να σταματήσει, με κάθε θυσία. «Ζωές ανάξιες να βιωθούν» υπάρχουν μόνο στον (νευροφυσιολογικά και ψυχιατρικά) διαταραγμένο εγκέφαλο των «ευγονιστών» και των ασυνείδητων συνεργατών τους.

Κλεάνθης Γρίβας

ΣHM.: Οι τίτλοι των ενοτήτων είναι του Κ.Γ.

Τα προγράμματα εμβολιασμού του Ιδρύματος Gates προκαλούν βλάβες και θανάτους σε ανυποψίαστους ανθρώπους σε φτωχές χώρες

της Christina England

Health Impact News

9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

https://vaccineimpact.com/2020/bill-gates-history-of-vaccine-corruption-inflicting-harm-and-death-on-unsuspecting-people-in-poor-countries/

  1. ΙΝΔΙΑ: ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ HPV

Το 2014, σε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στους Economic Times της Ινδίας, με τίτλο Μελέτες αμφιλεγόμενων εμβολίων: Γιατί το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates δέχεται πυρά στην Ινδία;, δηλώνεται:

«Το 2009, αρκετά σχολεία στην περιοχή Khammam της Telangana (που ήταν τότε μέρος της αδιαίρετης Andhra Pradesh) μεταβλήθηκαν σε χώρους για μελέτες-παρατήρησης ενός εμβολίου για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας (HPV), του εμβολίου Gardasil της εταιρείας Merck. Το εμβόλιο χορηγήθηκε σε τρεις δόσεις σε 16.000 κορίτσια ηλικίας μεταξύ 9 και 15 ετών (πολλά από τα οποία έμειναν σε κρατικούς μαθητικούς ξενώνες), υπό την επίβλεψη αξιωματούχων του υπουργείου Υγείας.

Δυστυχώς, λίγους μήνες αργότερα, πολλές μαθήτριες αρρώστησαν και, μέχρι το 2010, πέντε από αυτές είχαν πεθάνει.

Για περισσότερα σχετικά με αυτό το θέμα, βλέπε: Τα πειράματα της Αυτοκρατορίας των Εμβολίων του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates στην Ινδία. «Μελέτες αμφιλεγόμενων εμβολίων: Γιατί το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates δέχεται πυρά από στην Ινδία; Το Ίδρυμα Μπιλ & Μελίντα Γκέιτς έχει χρηματοδοτήσει δύο οργανώσεις που διαδραμάτισαν βασικό ρόλο στο πρόγραμμα εμβολιασμού στην Ινδία που, και οι δυό, βρίσκονται υπό κατηγορία για σύγκρουση συμφερόντων».

economictimes.indiatimes.com

 

Στις 29 Οκτωβρίου 2012, Ινδοί επαγγελματίες της υγείας και ακτιβιστές, εκπροσωπούμενοι από τον Dr. Rukmini Rao, πρόεδρο του Κέντρου Γυναικών της Ινδίας και τους Kalpana Mehta και Nalini Bhanot, κατέθεσαν προσφυγή στο Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας, σύμφωνα με το άρθρο 32 του Συντάγματος της Ινδίας που αφορά στις γυναίκες, εναντίον:

  • του Γενικού Ελεγκτή Φαρμάκων της Ινδίας
  • του Ινδικού Συμβουλίου Ιατρικής Έρευνας (χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Gates)
  • της Πολιτείας της Άντρα Πραντές
  • της Πολιτείας του Γκουτζαράτ
  • της PATH International (χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Gates)
  • της GlaxoSmithKline Asia Private Limited
  • της Merck Private Limited, γνωστής και ως MSD Pharmaceuticals.

Το «Συμβούλιο Ιατρικής Έρευνας» της Ινδίας και η PATH (Professional Association of Therapeutic), χρηματοδοτούνται από το Ίδρυμα Gates, από το οποίο χρηματοδοτήθηκαν επίσης και οι φαρμακευτικοί κολοσσοί GlaxoSmithKleine (GSK) και Merck)

Στην προσφυγή στο Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας περιλαμβάνεται μια σειρά σοβαρών καταγγελιών που αφορούν τα εμβόλια HPV, Gardasil της Merck και Cervarix της GSK. Οι καταγγέλλοντες Dr. Rukmini Rao, Kalpana Mehta και Nalini Bhanot ανέφεραν ότι αυτά τα δύο εμβόλια για τον HPV εισήχθησαν παράνομα στις πολιτείες Άντρα Πραντές και Γκουτζαράτ και, στη συνέχεια, χορηγήθηκαν επίσης παράνομα σε χιλιάδες νεαρά και ευάλωτα παιδιά, πριν να ελεγχθεί εάν τα εμβόλια ήταν ασφαλή. Και, δήλωναν στο δικαστήριο ότι, παρόλο που η ινδική κυβέρνηση και οι καταγγελλόμενοι γνώριζαν ότι τα εμβόλια Gardasil και Cervarix είχαν αμφίβολη αξία αλλά μεγάλα κερδοσκοπικά οφέλη, συνέχισαν να κάνουν τα πειράματα σε ανυποψίαστα κορίτσια χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι πιθανές απειλές για την υγεία και τη ζωής τους.

Στην προσφυγή περιγράφεται ο τρόπος με τον οποίο οι καταγγελλόμενοι εμβολίασαν δεκάδες χιλιάδες ευάλωτα κορίτσια ηλικίας μεταξύ 10-14 ετών και στη συνέχεια τα εγκατέλειψαν, χωρίς να δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία για τις πιθανές παρενέργειές τους, χωρίς να προγραμματίσουν εξετάσεις παρακολούθησής τους και χωρίς να φροντίσουν για την αντιμετώπιση των παρενεργειών που εμφανίστηκαν μετά τον εμβολιασμό.

Οι προσφεύγοντες κατήγγειλαν ότι τα εμβόλια HPV δεν ήταν αδειοδοτημένα και ότι αδειοδοτήθηκαν στο μέσο της εφαρμογής του προγράμματος:

«Αυτά τα εμβόλια δεν είχαν αξιολογηθεί ως προς την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά τους σε σχέση με τον πληθυσμό της Ινδίας, όπου τα έφηβα κορίτσια είναι –στη συντριπτική τους πλειοψηφία– αναιμικά και υποσιτίζονται. Δεν πάρθηκαν μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των κοριτσιών. Τα κορίτσια δεν εξετάστηκαν για την ύπαρξη αντενδείξεων στον εμβολιασμό τους. Αντιθέτως, τους διαβεβαίωσαν ότι το εμβόλιο δεν είχε παρενέργειες, αποκρύπτοντας ακόμη και εκείνες που είχαν αναγνωριστεί από τους κατασκευαστές των εμβολίων.

Επιπλέον, δεν είχε καν προγραμματιστεί η αντιμετώπιση ενδεχόμενων σοβαρών παρενεργειών, με αποτέλεσμα, οι γιατροί του ιδιωτικών κλινικών και των δημόσιων νοσοκομείων στους οποίους απευθύνθηκαν τα κορίτσια σε σοβαρή κατάσταση, να μη γνωρίζουν ότι είχαν αποτελέσει αντικείμενο πειραματικών εμβολίων. Μετά τον εμβολιασμό τους, τα κορίτσια αφέθηκαν χωρίς καμιά παρακολούθηση».

Όλα τα κορίτσια εμβολιάστηκαν από την PATH που χρηματοδοτείται από τον Gates. (Πρόγραμμα Κατάλληλης Τεχνολογίας για την Υγεία, μη-κυβερνητική οργάνωση με έδρα τις ΗΠΑ, που απασχολεί 1.600 εργαζόμενους)

Όπως επισημαίνεται στην Προσφυγή, το πρόγραμμα σταμάτησε μόνο αφού αρκετές γυναικείες οργανώσεις κατήγγειλαν:

  • ότι σημειώθηκαν θάνατοι μεταξύ των κοριτσιών που χρησιμοποιήθηκαν ως πειραματόζωα.
  • ότι στα πειράματα χρησιμοποιήθηκαν κορίτσια από ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες.
  • ότι υπήρξε πλήρης έλλειψη ενημερωμένης συγκατάθεσης

Οι προσφεύγοντες κατήγγειλαν τους επικεφαλής του προγράμματος ότι παραποίησαν τα αρχεία, ότι το πρόγραμμα είχε εκτελεστεί με σοβαρή έλλειψη παρακολούθησης, και ότι η Professional Association of Therapeutic (PATH), το Ινδικό Συμβούλιο Ιατρικής Έρευνας (ICMR) και οι κρατικές αρχές απέκρυψαν τις σοβαρές βλάβες στην υγεία και τους θανάτους που έχουν περιγραφεί στην αναφορά.

Σε μια συνέντευξη, η Kalpana Mehta δήλωσε ότι υπήρχαν σοβαρές παρεμβάσεις στα έγγραφα που συνδέονται με τους θανάτους κοριτσιών, πράγμα που υποδεικνύει ότι έγιναν προσπάθειες συγκάλυψης τους και ότι, ακόμη και η ηλικία των κοριτσιών που πέθαναν δεν ταίριαζε με τις καταγραφές στα αρχεία του προγράμματος. Όπως είπε:

«Οι ημερομηνίες του θανάτου των κοριτσιών ήταν ανακριβείς. Η κατάσταση της υγείας τους δεν ήταν επαρκώς τεκμηριωμένη και, αντί να καταγράφεται σε χαρτί του νοσοκομείου, είχαν γραφτεί σε απλό χαρτί χωρίς υπογραφές».

Το γεγονός ότι δεν υπήρχε γονική συγκατάθεση είναι σοκαριστικό. Αλλά εάν διερευνήσει κανείς προσεκτικά τους οργανισμούς που ήταν πίσω από αυτό το ανήθικο και εγκληματικό πείραμα εμβολιασμού, ανακαλύπτει τους πιθανούς λόγους γι’ αυτό.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο TECHRIGHTS, ένας λόγος θα μπορούσε να είναι το γεγονός ότι, όπως αποκαλύφθηκε, το Ίδρυμα Gates αμείβει εμμέσως τους επιστήμονες προκειμένου να υπερτονίζουν την ανάγκη του εμβολιασμού.

«The Gates Foundation-Connected GlaxoSmithKline Indirectly Paid Scientists to Exaggerate Vaccine NeedsSummary: The philanthrocapitalist establishment whose Head of Global Health comes from GlaxoSmithKline has its work put to great scrutiny». TECHRIGHTS, 07-06-2010.
 http://techrights.org/2010/06/07/gsk-philanthrocapitalism/

Εάν αυτό δεν είναι αρκούντως κακό, μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά σε ένα έγγραφο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) με τίτλο «Περίληψη των δραστηριοτήτων συνεργατών εμβολίων HPV που υποστηρίζονται από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates», δηλώνεται:

«Το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, ο Διεθνής Οργανισμός Έρευνας για τον Καρκίνο (IARC), το PATH και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) αναλαμβάνουν δραστηριότητες που εστιάζονται στην προετοιμασία για την εισαγωγή των εμβολίων HPV στις αναπτυσσόμενες χώρες.

Αυτές οι δραστηριότητες, που χρηματοδοτούνται από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, αντιπροσωπεύουν μια πολύπλευρη, συντονισμένη στρατηγική για να καταστούν τα εμβόλια HPV διαθέσιμα, αποδεκτά και προσιτά σε εκείνους που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Οι περιλήψεις των στόχων κάθε οργανισμού που σχετίζονται με την εισαγωγή εμβολίων HPV και βασικά ορόσημα [του προγράμματος] περιγράφονται παρακάτω».

https://www.who.int/immunization/sage/HPV_partner_info_gates.pdf

Η ανάγνωση αυτού του εγγράφου είναι από μόνη της αρκετή απόδειξη ότι το πείραμα εμβολιασμού για τον HPV που έγινε το 2009 χρηματοδοτήθηκε σε μεγάλο βαθμό από το Ίδρυμα Gates. Αλλά, αυτό δεν ήταν το μοναδικό έγκλημα εναντίον των παιδιών της Ινδίας που χρηματοδοτήθηκε από το Ίδρυμα Gates.

  1. ΙΝΔΙΑ: ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΙΜΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΟΜΥΕΛΙΤΙΔΑΣ

Έχει δημοσιευτεί επανειλημμένα ότι ο Bill Gates έχει αναλάβει την αποστολή να εξαλείψει την ​​πολιομυελίτιδα από τις αναπτυσσόμενες χώρες.

Το 2012, τα αμερικανικά «Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νόσων (CDC) δημοσίευσαν ένα δελτίο τύπου με τίτλο Ενημέρωση για ιούς πολιομυελίτιδας που προέρχονται από εμβόλια – Worldwide, Απρίλιος 2011 – Ιούνιος 2012, στο οποίο αναφέρεται:

«Το 1988, η World Health Assembly (Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας) αποφάσισε να εξαλείψει την πολιομυελίτιδα παγκοσμίως. Ένα από τα κύρια εργαλεία που χρησιμοποιήθηκαν στις προσπάθειες της εξάλειψης της πολιομυελίτιδας ήταν το ζωντανό, εξασθενημένο και από του στόματος χορηγούμενο εμβόλιο κατά της πολιομυελίτιδας (OPV).

Αυτό το φθηνό εμβόλιο χορηγείται εύκολα από το στόμα, καθιστά τους παραλήπτες ανθεκτικούς σε μολύνσεις από άγριους ιούς πολιομυελίτιδας (WPVs) και παρέχει μακροχρόνια προστασία έναντι παραλυτικής νόσου μέσω ανθεκτικής χυμικής ανοσίας.

Παρόλα αυτά, σπάνιες περιπτώσεις παραλυτικής πολιομυελίτιδας που σχετίζεται με το εμβόλιο αυτό, μπορεί να εμφανιστούν τόσο στους ίδιους τους –ανοσολογικά φυσιολογικούς– παραλήπτες του OPV όσο και στις επαφές τους με άτομα που έχουν ανοσοανεπάρκεια.

Επιπλέον, πολλοί ιοί που προέρχονται από εμβόλιο (VDPVs) μπορούν να αναδυθούν και να προκαλέσουν εστίες πολιομυελίτιδας σε περιοχές που έχουν χαμηλή κάλυψη με το εμβόλιο OPV και μπορούν να αναπαραχθούν για χρόνια σε άτομα με ανοσοανεπάρκεια.

 Τα VDPVs μπορούν να προκαλέσουν παράλυτη πολιομυελίτιδα στον άνθρωπο …»

CDC: https://www.cdc.gov/mmwr/preview/mmwrhtml/mm6137a3.htm

Τα CDC συνέστησαν ότι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης αυτού του προβλήματος είναι ο μαζικός εμβολιασμός:

«Για να αποφευχθεί η εμφάνιση και εξάπλωση του VDPV, όλες οι χώρες πρέπει να διατηρήσουν υψηλή εμβολιαστική κάλυψη και των τριών οροτύπων του ιού της πολιομυελίτιδας».

Διαταραχές της ανοσοανεπάρκειας εμφανίζονται όταν η ανοσοαπόκριση του οργανισμού είναι μειωμένη ή απουσιάζει. Με άλλα λόγια, κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο προωθούν ενεργά ένα εμβόλιο που γνωρίζουν ότι θα προκαλέσει πολιομυελίτιδα σε εκατομμύρια παιδιά που είναι ευάλωτα, άρρωστα και ανοσολογικά ανεπαρκή..

Προκειμένου οι κυβερνήσεις να τα εμβολιάσουν πιο αποτελεσματικά, υποστηρίζουν πλήρως το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, μια ομάδα που έχει καταστήσει πολύ σαφές ότι στόχος της είναι να εξαλείψουν την άγρια ​​πολιομυελίτιδα.

Ωστόσο, φαίνεται ότι ο Bill Gates αγνοούσε το γεγονός ότι οι προσπάθειές του να εξαλείψει την πολιομυελίτιδα προκάλεσαν πολιομυελίτιδα σε δεκάδες χιλιάδες παιδιά.

Πολιομυελίτιδα που προκαλείται από εμβόλια πολιομυελίτιδας

Σύμφωνα με την Activist Post (18 Ιανουαρίου 2012), η Πρωτοβουλία Polio Global Eradication Initiative (που ιδρύθηκε το 1988 από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, το Rotary International, τη UNICEF και τα CDC των ΗΠΑ, δηλαδή από οργανισμούς που χρηματοδοτούνται από το Ίδρυμα Gates) δήλωσε ότι υπήρχαν μόνο 42 κρούσματα «άγριας» πολιομυελίτιδας που αναφέρθηκαν στην Ινδία.

Βλ. «Polio Vaccines Now The #1 Cause of Polio Paralysis», Activist Post, 18 Ιαν. 2012

https://www.activistpost.com/2012/01/polio-vaccines-now-1-cause-of-polio.html

Όλα αυτά ακούγονται εντυπωσιακά, μέχρι να συνειδητοποιηθεί ότι τα περιστατικά της πολιομυελίτιδας που προκαλούνται από το εμβόλιο έχουν επικές διαστάσεις.

Σε ένα άρθρο τους που δημοσιεύθηκε στο Medical Journal of Medical Ethics, οι συγγραφείς Neetu Vashishi και Jacob Puliyel δήλωσαν ότι:

«Ενώ η Ινδία είχε απαλλαγεί από την πολιομυελίτιδα εδώ και πάνω από ένα χρόνο, ξαφνικά υπήρξε τεράστια αύξηση της non-pollio Οξείας Χαλαρής Παράλυσης (NPAFP). Το 2011, υπήρχαν επιπλέον 47.500 νέες περιπτώσεις NPAFP, η οποία είναι κλινικά διακριτή από την παράλυση της πολιομυελίτιδας, αλλά είναι δυό φορές πιο θανατηφόρα, και η συχνότητα της εμφάνισής της ήταν άμεσα ανάλογη με τις δόσεις της στοματικής πολιομυελίτιδας.

Αν και αυτά τα δεδομένα συλλέχθηκαν στο Σύστημα Παρακολούθησης της Πολιομυελίτιδας, δεν διερευνήθηκαν ποτέ. Παραβιάστηκε η θεμελιώδης αρχή του primum non nocere. (Πρώτα, μη βλάψεις)».

Vashisht NPuliyel J. Polio programme: let us declare victory and move on. Indian J Med Ethics. 2012 Apr-Jun;9(2):114-7.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22591873

Θα περίμενε κανείς ότι με τη δημοσιοποίηση αυτών των σοκαριστικών αριθμών, κάποιος θα προσπαθούσε να σταματήσει αυτή την καταστροφή.

Ωστόσο, αντί να συνειδητοποιήσουν τι συνέβαινε και να σταματήσουν το πρόγραμμα εμβολιασμού, οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο συνέχισαν να υποστηρίζουν τον Bill Gates.

Αλλά, το 2017, υπό την πίεση των αποκαλύψεων, η Ινδία αποφάσισε να διακόψει κάποιους από τους χρηματοδοτικούς της δεσμούς της με το ίδρυμα Gates

Reuters, 08-02-2017: «Η Ινδία διακόπτει κάποιους χρηματοδοτικούς δεσμούς με το Ίδρυμα Gates για την ανοσοποίηση» [India cuts some funding ties with Gates Foundation on immunization]. https://www.reuters.com/article/us-india-health-bmgf/india-cuts-some-funding-ties-with-gates-foundation-on-immunization-idUSKBN15N13K

  1. ΑΦΡΙΚΗ: ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΜΗΝΙΓΓΙΤΙΔΑΣ 

Το διαβόητο πρόγραμμα MenAfriVac 

Τον Δεκέμβριο του 2012, στο μικρό χωριό Gouro του Τσαντ της Αφρικής που βρίσκεται στην άκρη της ερήμου της Σαχάρας, οι «φιλάνθρωποι» υπάλληλοι του Bill Gates κλείδωσαν πεντακόσια (500) παιδιά στο σχολείο τους και τα απείλησαν ότι εάν δεν συμφωνούσαν να εμβολιαστούν με το εμβόλιο μηνιγγίτιδας Α, θα απαγορευόταν να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους.

Όλα τα παιδιά εμβολιάστηκαν εν αγνοία των γονιών τους με ένα πειραματικό μη-αδειοδοτημένο εμβόλιο για τη Μηνιγγίτιδα Α, που βρισκόταν ακόμη την τρίτη φάση του ελέγχου.

Μέσα σε λίγες ώρες, 106 παιδιά άρχισαν να υποφέρουν από πονοκεφάλους, έμετο, σοβαρούς ανεξέλεγκτους σπασμούς και παράλυση. Παρόλα αυτά, η ομάδα των εμβολιαστών προχώρησε στον εμβολιασμό και άλλων παιδιών στο χωριό. Όταν ένας γιατρός έφτασε με καθυστέρηση μιας εβδομάδας και δήλωσε ότι τα παιδιά έπρεπε να μεταφερθούν σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας, η ομάδα των εμβολιαστών, φοβούμενη τις αποκαλύψεις, αποχώρησε βιαστικά από το χωριό.

Το θέμα απασχόλησε την τοπική εφημερίδα La Voix, η οποία αποκάλυψε ότι σαράντα παιδιά είχαν μεταφερθεί αρχικά σε νοσοκομείο της Φάγια και, εν συνεχεία, σε δύο νοσοκομεία της Ντζαμένα, πρωτεύουσας του Τσαντ.

Τελικά, πολλά από αυτά τα παιδιά στάλθηκαν στο χωριό τους χωρίς διάγνωση και σε κάθε οικογένεια δόθηκε από την κυβέρνηση ένα μη-επιβεβαιωμένο ποσό 1.000 δολαρίων. Δεν συμπληρώθηκε κανένα νοσοκομειακό έγγραφο για τη νοσηλεία τους και απλώς δηλώθηκε στους γονείς ότι τα παιδιά τους δεν είχαν υποστεί βλάβες από το πειραματικό εμβόλιο.

Όμως, εάν αυτό ήταν αλήθεια, γιατί η κυβέρνηση έδωσε σε κάθε οικογένεια 1.000 δολάρια; Το τηλεοπτικό κανάλι TChad, ήταν το μόνο που επισήμανε την τραγωδία των παρανόμως εμβολιασθέντων παιδιών, μαγνητοσκοπώντας πλάνα από την επίσκεψη του τότε πρωθυπουργού του Τσαντ στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύονταν τα παιδιά.

Η VacTruth, που διερεύνησε το θέμα, διαθέτει αντίγραφα όλων των αρχικών αναφορών και ένα μεγάλο αριθμό ιατρικών και κυβερνητικών εγγράφων. Ωστόσο, παρόλα τα αποδεικτικά στοιχεία και τη λεπτομερή κάλυψη της τραγωδίας των παιδιών από τη VacTruth, για άλλη μια φορά, το εγκληματικό πρόγραμμα των εμβολιασμών προβλήθηκε ως επιτυχία.

Οι ομάδες που εκτέλεσαν αυτό το πρόγραμμα σε βάρος των παιδιών ήταν η Επαγγελματική Εταιρεία Θεραπευτικής (PATH), ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ/WHO) και η UNICEF υπό την διεύθυνση του Ιδρύματος Gates,  όπως αποκαλύφθηκε από τις έρευνες της Vactruth.

Δείτε το βίντεο του VacTruth που περιέχει πρωτότυπα πλάνα και έγγραφα.

Σε δελτίο τύπου σχετικά με τo πρόγραμμα MenAfriVac, το Ίδρυμα Gates δήλωσε: 

«Το πρόγραμμα εμβολιασμών MenAfriVac είναι μια τεράστια ιστορία επιτυχίας για την παγκόσμια κοινότητα υγείας. Είναι το πρώτο εμβόλιο που αναπτύχθηκε ειδικά για την Αφρική και αποδεικνύει ότι οι παγκόσμιες εταιρικές σχέσεις μπορούν να αναπτυχθούν και να παρέχουν εμβόλια υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους.

Πριν από δέκα χρόνια, επενδύσαμε στο πρόγραμμα εμβολίων μηνιγγίτιδας, ένα καινοτόμο μοντέλο που συσπείρωσε την PATH, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τους Αφρικανούς υπουργούς υγείας και το Ινστιτούτο Ιατρικής Έρευνας της Ινδίας. Σήμερα, γιορτάζουμε το αποτέλεσμα: ένα σύγχρονο εμβόλιο που πωλείται με λιγότερα από 50 σεντ ανά δόση με δυνατότητα τερματισμού των θανατηφόρων επιδημιών μηνιγγίτιδας της Αφρικής.

Πιστεύουμε ότι τα εμβόλια είναι μια από τις καλύτερες αγορές στην παγκόσμια υγεία… [γι’ αυτό, και] καλείται η παγκόσμια κοινότητα να ανακηρύξει τη δεκαετία του 2010, ‘δεκαετία των εμβολίων’. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσουμε αυτή τη δεκαετία παρά με ένα νέο εμβόλιο που θα βελτιώσει και θα σώσει ζωές».

Bill & Melinda Gates Foundation: Statement on the Launch of New Meningitis Group A Vaccine: MenAfriVac—a new vaccine against Meningitis Group A. https://www.gatesfoundation.org/Media-Center/Press-Releases/2010/12/Statement-on-the-Launch-of-New-Meningitis-Group-A-Vaccine

Ωστόσο, επειδή φαίνεται ότι αυτές οι καταστροφές δεν ήταν αρκετές, το Ίδρυμα Gates χτύπησε ξανά δύο χρόνια αργότερα, αυτή τη φορά χρησιμοποιώντας το εμβόλιο του τετάνου που συνδέεται με ορμόνη hCG.

Εικόνα από βίντεο της UNICEF στο YouTube

  1. ΑΦΡΙΚΗ: ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΤΕΤΑΝΟΥ

(Πρόκληση Στειρότητας που «κάτι» θυμίζει)

Τα εμβόλια του τετάνου που περιέχουν την ορμόνη hCG είναι γνωστό ότι προκαλούν αποβολές του κυήματος.

Η ανθρώπινη χοριακή γοναδοτροπίνη ή hCG είναι μια ορμόνη που παράγεται φυσικά κατά την εγκυμοσύνη για να υποβοηθήσει την ανάπτυξη του εμβρύου. Ωστόσο, όταν η hCG συνδυάζεται με το τοξοειδές τετάνου στα εμβόλια, προκαλεί στην εγκυμονούσα την παραγωγή αντισωμάτων κατά της εγκυμοσύνης και οδηγεί σε αποβολή του κυήματος.

  • Το 2014, γιατροί της Καθολικής Ιατρικής Εταιρείας της Κένυας (Kenyan Catholic Doctors Association – KCDA) ανακάλυψαν ότι τα εμβόλια του τετάνου που είχαν χορηγηθεί σε 2,3 εκατομμύρια κορίτσια και γυναίκες από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τη UNICEF, είχαν μολυνθεί με την ορμόνη hCG.

Είναι ενδιαφέρον ότι αυτές οι αποκαλύψεις έγιναν μετά τη γνωστοποίηση ότι το Ίδρυμα Γκέιτς είχε ήδη χορηγήσει στη UNICEF 26 εκατομμύρια δολάρια για την εξάλειψη του μητρικού και νεογνικού τετάνου (MNT) έως το 2005.

«Αφρικανές εμβολιάστηκαν με εμβόλια που περιείχαν ορμόνες κατά της γονιμότητας». VacTruth, 10-12-2014. https://vactruth.com/2014/12/10/tetanus-vaccines-cause-infertility/

  • Οπως ανέφερε η Modern Ghana (MG), μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2017, περισσότερα από 500.000 νεαρά κορίτσια και γυναίκες είχαν καταστεί στείρες μετά το εμβόλιο του τετάνου που τους χορηγήθηκε από την κυβέρνηση το 2014 και το 2015.

«Pharma Company Has License Suspended Over Medical Crime In Kenya». Modern Ghana, 12-04-2018.

https://www.modernghana.com/news/847070/pharma-company-has-license-suspended-over-medical.html

Αυτό ήταν κάτι που έσπρωξε τον Dr. Wahome Ngare, γυναικολόγο στο Ναϊρόμπι και μέλος της Καθολικής Ιατρικής Εταιρείας της Κένυας (KCDA), να δημοσιοποιήσει το θέμα.

Φαίνεται ότι ο Bill Gates και οι «φιλάνθρωποι» της παρέας του δεν ήταν ικανοποιημένοι με τις μέχρι τότε καταστρεπτικές δραστηριότητές τους, και αποφάσισαν να επιτεθούν στους πολίτες της Κένυας και με ένα δεύτερο εμβόλιο που περιείχε ορμόνες.

Ο Dr. Ngare προειδοποιεί για ένα δεύτερο εμβόλιο μολυσμένο με ορμόνες

  • Το 2015, η Διάσκεψη των Καθολικών Επισκόπων της Κένυας (KCCB) αποφάσισε να μποϊκοτάρει το τρέχον πρόγραμμα εμβολίων για την πολιομυελίτιδα, επειδή υπήρχαν αποδείξεις ότι το εμβόλιο αυτό (που κατασκευάστηκε από το Serum Institute of India, έναν οργανισμό που χρηματοδοτούνταν από το Ίδρυμα Gates), περιέχει οιστραδιόλη, ένα παράγωγο της οιστρογόνου ορμόνης, η οποία δειχνεί ότι προκαλεί στειρότητα.

Το Ράδιο NPR, στην ενημερωτική του εκπομπή Τα Νέα του NPR, ανέφερε ότι:

«Στην Κένυα, η ανησυχία για τα εμβόλια πυροδοτήθηκε από την απόφαση του ΠΟΥ να καλύψει τον πληθυσμό με επιπλέον εμβόλια για την πολιομυελίτιδα, πέραν των δόσεων που χορηγούνται με το σύνηθες πρόγραμμα, σε μια προσπάθεια να ενισχυθεί η ανοσία του πληθυσμού… Ο ΠΟΥ διατείνεται ότι δεν υπάρχει πιθανότητα βλάβης από τη χορήγηση επιπλέον εμβολίων σε παιδιά που έχουν ήδη εμβολιαστεί».

«Catholic Bishops In Kenya Call For A Boycott Of Polio Vaccines». NPR, 9-8-2020.

https://www.npr.org/sections/goatsandsoda/2015/08/09/430347033/catholic-bishops-in-kenya-call-for-a-boycott-of-polio-vaccines

Για να καταλάβουμε πώς και γιατί προέκυψαν αυτές οι ανησυχίες, η ιστοσελίδα Health Impact News επικοινώνησε με τον Dr. Ngare και του ζήτησε να αναφερθεί εκτενέστερα στους φόβους και τις ανησυχίες της KCCB γι’ αυτό το θέμα. Και ο Dr. Ngare μας είπε:

«Η Διάσκεψη των Καθολικών Επισκόπων της Κένυας (KCCB) αρχικά ανησυχούσε για το πρόγραμμα εμβολιασμού της πολιομυελίτιδας, επειδή τον προηγούμενο χρόνο, βρέθηκε ότι τα εμβόλια του τετάνου ήταν μολυσμένα. Η KCCB ενημέρωσε την κυβέρνηση για την έκδοση της Τελικής Εκθεσής της για τα εμβόλια του τετάνου τον Φεβρουάριο του 2015, δηλώνοντας συγχρόνως ότι η υποστήριξη της KCCB σε όποιες μελλοντικές εκστρατείες εμβολιασμού θα παρέχονταν με τον όρο ότι θα διεξαχθούν κοινές δοκιμές ελέγχου των εμβολίων από την κυβέρνηση και την KCCB – πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον εμβολιασμό.

Ενώ οι διαπραγματεύσεις για τις κοινές δοκιμές βρισκόταν σε εξέλιξη, έφτασε στη χώρα μια νέα αποστολή εμβολίων για να χρησιμοποιηθούν σε μια εκστρατεία εμβολιασμού που είχε προγραμματιστεί για τον Απρίλιο. Η KCCB πήρε ένα δείγμα απ’ αυτά τα εμβόλια, προκειμένου να τα ελέγξει πριν από τη χορήγησή τους. Από τον έλεγχο προέκυψε ότι δύο από τα έξι εμβόλια της πολιομυελίτιδας περιείχαν οιστραδιόλη». Όπως μας είπε «ενώ δεν υπήρχαν μελέτες σε ανθρώπους για να προσδιοριστεί η επίδραση που θα μπορούσε να έχει στον άνθρωπο, σε μελέτες σε ζώα, αποδείχθηκε ότι η οιστραδιόλη όταν χορηγείται σε αρσενικά βλάπτει το μηχανισμό σχηματισμού σπέρματος στους όρχεις».

Βλ. Το πλήρες κείμενο: Ο Dr. Ngare επιβεβαιώνει ότι και ένα δεύτερο εμβόλιο έχει μολυνθεί με ορμόνες που είναι γνωστό ότι προκαλούν υπογονιμότητα .

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΟ:

500.000 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ GATES

Αίτημα: “Να ελεγχθεί για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας»

Μετά από όλες αυτές τις τραγωδίες που προκαλούνται από τα προγράμματα εμβολίων που σχεδιάστηκαν, χρηματοδοτήθηκαν και εφαρμόστηκαν από το Ίδρυμα Gates, είναι εύκολο να κατανοηθεί ο λόγος για τον οποίο πάνω από 500 χιλιάδες πολίτες στις ΗΠΑ υπέγραψαν μια  Αναφορά  προς τον Λευκό Οίκο, με την οποία ζητούν να γίνει λεπτομερής έρευνα των δραστηριοτήτων του Ιδρύματος Gates, το οποίο κατηγορούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Βλ. WE THE PEOPLE ASK THE FEDERAL GOVERNMENT TO CALL ON CONGRESS TO ACT ON AN ISSUE: We Call For Investigations Into The ’Bill & Melinda Gates Foundation’ For Medical Malpractice & Crimes Against Humanity – Created by C.S. on April 10, 2020. https://petitions.whitehouse.gov/petition/we-call-investigations-bill-melinda-gates-foundation-medical-malpractice-crimes-against-humanity

Αυτό αποκτά ιδιαίτερα κρίσιμη βαρύτητα σήμερα που ο κ. Gates έχει ανακοινώσει την πρόθεσή του να παρασκευάσει ένα εμβόλιο για τον κοροναϊό προκειμένου να εμβολιαστούν όλοι οι κάτοικοι του πλανήτη, (7,78 δισεκατομμύρια άνθρωποι) χρησιμοποιώντας για την παραγωγή του μια νέα τεχνολογία που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ πριν και, επιπλέον, να τους «σφραγίσει» με ένα αόρατο υποδερμικό τσιπ-τατουάζ όπου θα καταγράφεται η εμβολιακή κατάσταση κάθε ατόμου. Και όχι μόνο αυτή…

Βλ. «Bill Gates’ Plan to use Microneedles to Deliver COVID19 Vaccine and Embed Vaccination Status into the Skin». Vaccine Impact, May 10, 2020. https://vaccineimpact.com/2020/bill-gates-plan-to-use-microneedles-to-deliver-covid19-vaccine-and-embed-vaccination-status-into-the-skin/

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
36,100ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα