Τέλος ο Μαργαρίτης της Ούρσουλα, πρόσωπο – έκπληξη για Επίτροπος

- Advertisement -

Λίγα νέα και καλά από το «Χρηματιστήριο» των υποψηφίων για τη θέση του Έλληνα Επιτρόπου στη νέα Κομισιόν.

Στο «λίμιτ – ντάουν» οι μετοχές του Σχοινά στο μυαλό του Κ. Μητσοτάκη, παρά τις πιέσεις και την επιμονή της Ούρσουλα μην χάσει τον «Μαργαρίτη» της.

Κοντά στο «πάτωμα» και οι μετοχές Γεραπετρίτη και Τζιτζικώστα.

Για τον πρώτο, ισχύει ότι το μόνο που δεν χρειάζεται τώρα ο πρωθυπουργός είναι να ψάχνει για νέο Υπ.Εξ. Για τον «μακεδονάρχη», απ’ ότι φαίνεται δεν πέρασε ποτέ η σχετική σκέψη από το μυαλό του Κυριάκου. Μάλλον ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος έκανε τις σχετικές «διαρροές».

Για τον Θόδωρο Σκυλακάκη υπάρχουν ακόμη προοπτικές, αλλά όλο και ανεβαίνει το σενάριο για πρόσωπο – έκπληξη και κυρίως «out of the box» στο οποίο λένε ότι έχει καταλήξει ο Κυριάκος.

Κ.Π.

https://www.ieidiseis.gr/parapolitika/251669/komision-margaritis-sxoinas-giorgos-gerapetritis-kai-apostolos-tzitzikostas-gia-ti-thesi-tou-ellina-epitropou

spot_img

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Parking για τους βετεράνους έχει κάνει τις Βρυξέλλες ο Μητσοτάκης.
    Σχοινάς, Μεϊμαράκης, Κεφαλογιάννης, Βόζεμπεργκ μόνο για τσάι κάνουν. Έχουν ριζώσει όμως και δεν μπορεί να τους κουνήσει.

  2. Δεν θα α ήταν ωφέλιμο για την Πατρίδα μια ανταλλαγή θέσεων των κ.κ. Γεραπετρίτη και Σχοινά , του κ. Σχοινά του Θεσσαλονικιού που έχει τις περισσότερες γνώσεις και εμπειρίες για και από την Ε.Ε και τις περισσότερες γνωριμίες με διεθνείς προσωπικότητες για τα εξωτερικά μας θέματα;;;.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
36,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα