«Συνάντηση 20ετίας» στις Βρυξέλλες

- Advertisement -

Πραγματοποιήθηκε  «Συνάντηση 20ετίας» (Reunion) στις Βρυξέλλες, στο εστιατόριο  Roy d’Espagne  της Grand Place με συμμετέχοντες άτομα, φοιτητές και φοιτήτριες, του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ, που συμμετείχαν από το 2004 σε εκπαιδευτικές εκδρομές στις Βρυξέλλες. Συνολικά συμμετείχαν στις εν λόγω εκδρομές γύρω στα 600 άτομα.

Το Reunion έλαβε χώρα το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, ενώ τα 52 άτομα της ομάδας του 2024 συνέχισαν το εκπαιδευτικό τους ταξίδι στη βελγική πρωτεύουσα και κατά την εβδομάδα της 7ης Οκτωβρίου. Παρακολούθησαν δέκα ομιλίες που έλαβαν χώρα στις εγκαταστάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής (ΕΟΚΕ), της Επιτροπής των Περιφερειών όπως και της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας.

Στο βραδινό του Reunion παρέστησαν και στελέχη των θεσμικών οργάνων της ΕΕ που συνέβαλαν με τις εισηγήσεις και παρουσιάσεις τους στην πραγμάτωση των εκπαιδευτικών αυτών εκδρομών. Παρευρέθηκαν ειδικότερα, ο κ. Ιωάννης Βράιλας, ο πρέσβης μας στην Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία, η κα Κατερίνα Σερίφη από την ΕΟΚΕ, ο κ. Ρέβελας πρώην στέλεχος της υπηρεσίας Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας, ο κ. Λευτέρης Μπουρδάκης στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο κ. Χρήστος Mπετσιρτζόγλου, από τη Γενική Γραμματεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο κ. Πάνος Γρέδης πρώην στέλεχος  της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και τώρα εκπρόσωπος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου,  ο κ. Σταύρος Παπαγιαννέας, επικοινωνιολόγος με παρελθόν στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και πρόεδρος της SP Communications, ο κ. Ιορδανίδης, στέλεχος του Έλληνα επιτρόπου του κου Μαργαρίτη Σχοινά και ο Θεόδωρος Καλλιάνος, πρώην στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και επισκέπτης καθηγητής στο  πανεπιστήμιο της Βόννης, ο οποίος συνέβαλε και στην διοργάνωση των επισκέψεων των φοιτητών/τριών μας από το 2004 και μετά.

Η οργάνωση των δράσεων αυτών της 20ετίας ανήκει στον Δημήτρη Μάρδα, Καθ/τή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ.

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
36,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα