Στην Αλεξανδρούπολη με άκρα μυστικότητα βρέθηκε την Πέμπτη ο Διευθυντής της CIA Ουίλιαμ Μπερνς

- Advertisement -

του ΚΩΣΤΑ ΠΙΤΙΑΚΟΥΔΗ


Στον Έβρο βρέθηκε την περασμένη Πέμπτη και παρέμεινε Παρασκευή με απόλυτη μυστικότητα, ο Διοικητής της CIA Ουίλιαμ Μπερνς, παράλληλα με την παρουσία του Αμερικανού Πρέσβη Τζορτζ Τσούνη, αλλά και των Πρέσβεων Ουκρανίας, Μολδαβίας και Βουλγαρίας.

Σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες του Evros-news.gr,  ο Διευθυντής της κορυφαίας Υπηρεσίας Πληροφοριώντου κόσμου, της CIA κ.Μπερνς, μετά την Αθήνα τόπου βρέθηκε την Τρίτη πραγματοποιώντας σειρά συναντήσεων με στελέχη «υπηρεσιών», επέλεξε να έρθει και στον Έβρο λόγω της τεράστιας σημασίας που έχει αποκτήσει η περιοχή για τους Αμερικανούς, αλλά και παγκοσμίως. Άλλωστε, μετά την εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία, αναβαθμίστηκε ακόμα περισσότερο ο ρόλος της Αλεξανδρούπολης στην ευρύτερη περιοχή.

evros-news.g

spot_img

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτά καλό είναι να τα βλέπουν οι φίλοι στη Θεσσαλονίκη που συνεχώς τα βάζουν με το κράτος των Αθηνών.
    Οι ευκαιρίες είναι σαν τα τραίνα που ανοίγουν τις πόρτες. Αν αρπάξεις την ευκαιρία όπως η Αλεξανδρούπολη μπαίνεις στο τραίνο και πας στον προορισμό σου.
    Αλλιώς κοιτάς τα τραίνα που περνούν και κουνάς μαντήλι.
    Η Θεσσαλονίκη είχε πολλές ευκαιρίες αλλά συνεχώς κουνάει μαντήλι και βολεύεται με το να τα ρίχνει στην Αθήνα . Τώρα ας βρει λύσεις με τους ψεκασμένους πατριώτες και με τα τσιράκια της Ρωσίας.

    • Δεν είναι κατόρθωμα να σε ξεπουλήσει η κυβέρνησή σου μπιρ παρά στους Αμερικάνους και να καταντήσεις Σούδα του βορρά. Κάτσε εσύ να περιμένεις να σε σώσει το κόμμα που χρωστάει μισό δις ευρώ και τη Θεσσαλονίκη μην την πιάνεις στο στόμα σου

      • Αν ένας δανειολήπτης -πολίτης ή επιχείρηση, ή Δήμος ή πολιτικό κόμμα-δεν είναι ”μπαταχτσής” και έχει ρυθμίσει και πληρώνει κανονικά τα τοκοχρεωλύσια του δανείου του, γιατί ”δεν δικαιούται να ομιλεί και να πράττει”;;;.
        Τόσο μεγάλος είστε και θυμηθήκατε τις ”δημοκρατικές” ατάκες του Μένιου Κουτσόγεωργα;;;.
        Υπάρχει Έλληνας που δεν χρωστά για να έχουμε 250 τόσα δισεκατομμύρια ιδιωτικό χρέος;;;.
        Τους ”μπαταχτσήδες” να μη δεχόμαστε.
        Υ.Γ Μη συγκρίνετε στα χρέη τον ΤσιπροΣύριζα που προ της κρίσεως -όταν δίνονταν σωρηδόν και σε όλους τραπεζικά δάνεια-ήταν με το ζόρι 3% στο εκλογικό σώμα .
        Αν κυβερνούσε τότε μπορεί να ήταν τώρα ”μπαταχτσής”.
        ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΝΟΜΟΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΕ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ , ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΠΙΚΡΑΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΤΟ ΕΝΔΟΞΟ ΑΥΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΣΛΑΒΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ.
        ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ-ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ .

    • Είτε σου αρέσει είτε όχι η Ρωσία έχει δίκιο στον πόλεμο με την Ουκρανία, όχι οι ΗΠΑ που έχουν αιματοκυλίσει όλο τον κόσμο.

  2. Ο δυτικός πολιτισμός και ο πολιτισμός γενικότερα επιτρέπουν την ελεύθερη έκφραση χωρίς ακρότητες και προσβολές.
    Σε ορισμένα κράτη πχ Ρωσία, Τουρκία, κ.αλ. οι αντίθετες απόψεις από αυτές του καθεστώτος φυλακίζονται.
    Είναι θέμα τι εκφράζει καλύτερα τον καθένα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
36,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα