Πρέσβης VS Μπελέρης, σημειώσατε «άσο»

- Advertisement -

Αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά ότι η περιοχή των Ελλήνων του Αργυροκάστρου, δεν είναι το κοινό του Φρέντι Μπελέρη.

ρης να περίμενε πιο θερμή υποδοχή κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων στους Βουλιαράτες για τους Έλληνες πεσόντες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Ωστόσο, μεγαλύτερο χειροκρότημα κατά την προσφώνηση των επισήμων έλαβε η πρέσβης της Ελλάδας στα Τίρανα, Κωνσταντίνα Καμίτση, παρά ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, ο οποίος ήταν και ο μόνος εκπρόσωπος κόμματος στην εκδήλωση στο χωριό της Δερόπολης.

Όχι φυσικά ότι υπήρξε κάποιου είδους αποδοκιμασία προς τον Φρέντι Μπελέρη, καθώς άπαντες οι παρευρισκόμενοι ήθελαν να τιμήσουν τη μνήμη των πεσόντων και το έκαναν με απόλυτη ευλάβεια. Ωστόσο αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά ότι η περιοχή των Ελλήνων του Αργυροκάστρου, δεν είναι το κοινό του.

Σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει στη Φοινίκη (δηλαδή την ελληνική μειονότητα των Αγίων Σαράντα), αλλά -και κυρίως- στην περιοχή από όπου κατάγεται, τη Χειμάρρα.

Φυσικά, υπήρξαν και κάποιοι που θέλησαν να βγάλουν μια selfie μαζί του, ωστόσο αυτοί ήταν λίγοι, κάποιοι σκληροί στη «δεξιά πολυκατοικία» ίσως θα χρησιμοποιούσαν τη φράση, «κάποιοι που χαριεντίζονται».

Και το βασικότερο, κανένας από αυτούς που θέλησαν να βγάλουν μια φωτογραφία με τον ευρωβουλευτή της ΝΔ δεν ήταν νεολαίος.

https://www.ieidiseis.gr/parapolitika/267004/presvis-vs-beleris-simeiosate-aso

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
36,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα