Πλησιάζει η ώρα μηδέν;

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Του Παντελή Σαββίδη

spot_img

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο πόλεμος με την Τουρκία είναι αναπόφευκτος.
    Για τους δικούς τους, ωφελημίστικους λόγους, ο Ελλαδισμός, από το 74 και έπειτα, με το τυράκι Ευρώπη, δια πάσαν νόσον, και πάσαν μαλακιαν, έδεσε τη χώρα χειροπόδαρα επίσημα για 99 χρόνια.
    Το πρόβλημα πλέον είναι ότι η κρίσιμη μάζα που θα αντιστρέψει τα πράγματα, μέσα από εκλογές, δεν υπάρχει, μόνο με δάκρυα και αίμα αλλάζει η φθίνουσα πορεία του Ελληνισμού.

  2. Η Τουρκία -ας δεχθούμε ότι προετοιμάζεται καλύτερα από εμάς με τις belara και τα λοιπά-μας περιμένει όμως να μπούμε, -όπως το 1974 ο Ιωαννίδης στην Κύπρο -πρώτοι στο ”φρενοκομείο” , για να δικαιολογηθεί στην διεθνή κοινή γνώμη και στους Διεθνείς Οργανισμούς για την ολιστική επίθεση που θα επιχειρήσει και σε Ελλάδα και σε Κύπρο -και ίσως να εκδιώξει και το Πατριαρχείο -καημός της μεγάλος γιατί θυμίζει την δεύτερη Αυτοκρατορία μας και την οικουμενικότητα του μοναδικού Ελληνισμού.
    Ως τότε ”θα κάνει τον ψόφιο κοριό”, γιατί -αν ξεκινήσει πρώτη-φοβάται την παγκόσμια υποστήριξη της Ελλάδος ,αλλά Ουκρανία και φυσικά δεν ξέχασε την διάλυση της δικής της Αυτοκρατορίας από τις Δυτικές Δυνάμεις μετά το 1922 .
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΔΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ,ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΜΑΧΟΜΕΝΕΣ ΦΑΤΡΙΕΣ ΤΩΝ ΚΕΜΑΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ,ΟΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ.
    Αυτό δεν υπήρχε για να το υπολογίσει ο προφητικός για ελληνοτουρκικό πόλεμο στρατηγός.
    Εμείς ανέκαθεν επί διαφορετικών κυβερνήσεων (οράτε Συμφωνία Καψή-Άκιμαν το 1987) και τώρα είμαστε ψύχραιμοι ”με το χέρι στη σκανδάλη” -όπως μας διαβεβαιώνουν οι στρατιωτικοί αρχηγοί -, κάνουμε τις δουλειές μας αθόρυβα και στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο και περιμένουμε την όντως απρόβλεπτη Τουρκία του κ. Έρντογαν ο οποίος για την ζωή του και την υστεροφημία του δεν θα ξεκινήσει πρώτος πόλεμο .
    ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο Κ. ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ .
    Θα τον δύσει η Δύση.

  3. To έχω γράψει πολλές φορές σε διάφορα sites. Το ναυτικό είναι απαραίτητο ναι αλλά το κλειδί σε μια αναμέτρηση με την Τουρκία είναι η εγκατάσταση πυραυλικών συστημάτων μεγάλης εμβέλειας στα νησιά μας. Τα αβύθιστα αεροπλανοφόρα μας. Με αυτόν τον τρόπο πύραυλοι spikes ή άλλου παρόμοιου τύπου μπορούν να πλήξουν το τουρκικό ναυτικό πριν ακόμα αναπτυχθεί. Στο ναυτικό χρειαζόμαστε θαλάσσια drones οπως αυτά που φτιάχνουν οι Ουκρανοί με μικρό κόστος αλλά με πολλαπλασιαστή ισχύος. Τέτοια drrones κατασκευάζουν και οι τούρκοι.

  4. Η Ελλαδα με 400+ δισ χρεος (το 2ο μεγαλυτερο στον κοσμο) ειναι απλα ενα προτεκτορατο της EU και των ΗΠΑ.
    Υπουργοι και πρωθυπουργοι ειναι ηθοποιοι σε ενα θεατρο σκιων που κινουν τα νηματα οι δανειστες.
    Το εντυπωσιακο ειναι πως αυτοι οι ανθρωποι, προς χαρην της εξουσιας και ισως του χρηματος ειναι διατεθιμενοι να
    εκτελουν εργα τοσο ανθελληνικα οπως το ξεπουλημα καθε δημοσιας και κρατκης υποστασης. Πολυ θα ηθελα να ακουσω την γνωμη καποιου εξιδικευμενου ψυχολογου.
    Κατα τα αλλα η στιγμη δεν εχει ερθει ακομη λογω του Ισραηλ-Παλαιστινιακου πολεμου. Επειδη ομως η Τουρκια ειναι 70 εκατομυρια με αυξητικες τασεις και εμεις δυστηχως μειωνομαστε συνεχως για πολλους και γνωστους λογους, οταν δημιουργηθουν οι καταλληλες συνθηκες, οταν ηρεμησουν τα πραγματα τηςν Μ.Ανατολη, οταν ανεβει καποιος ηθοποιος-πρωθυπουργος που δεν θα εκτελεσει αμεσα τις εντολες (σκεφτομενος τις συνεπειες στο Ελληνικο λαο) τοτε απλα πχ μπορει να κλεισουν οι τραπεζες η απλα ο μπαμπουλας της Τουρκιας θα εχει μια μοναδικη ευκαιρια για να προσαρτησει καποιο ελληνικο νησι πχ το Καστελοριζο (παντα λογω καποιας αφορμης).
    Επι του στρατιωιτικου δεν εχω αποψη, δεν θα ηθελα να παντως να ημουνα στρατιωτικος σε καποι νησι και απο πανω μου να πετουν τα Bayractar….Και επειδη πολλοι καπως ετσι σκεφτονται, και επειδη η ελληνικη συνειδηση εχει χαθει (πανω απο ολα ο εαυτος μου, το χρημα και ασε τους αλλους….) βλεπουμε οι βασεις στις Γενικες Εξετασεις στην Ευελπιδων να κατακρεμνιζονται στο 12….ναι κυριοι…οι μελλοντες αξιωματικοι θα δυσκολευτουν να διαβασουν ιστορια, μαθηματικα και τεχνικες πολεμου……

  5. Αντί απαντήσεων στο κ. ανώνυμο θα ενημερώσω τους φίλους αναγνώστες των Ανιχνεύσεων ότι , ο κ. Έρντογαν δήλωσε χθες ότι ΑΝΗΣΥΧΗΣΕ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΤΡΙΕΣ ΚΕΜΑΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ -αυτά ”που δεν έπιαναν οι κεραίες” των αρθρογράφων, αναλυτών και σχολιαστών-που τον θεωρούσαν παντοδύναμο και ισόβιο νικητή του Ελληνισμού -ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ.
    Δεν παραπονιέμαι που με κατηγορούσαν ως τουρκόφιλο επειδή αμφέβαλλα για τις δυνατότητες του κ. Έρντογαν , ο οποίος ονειρεύεται να υπερκαλύψει τον κ. Κεμάλ , αλλά ο ολίγιστος ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΤΗΝ ΦΩΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ .
    Δεν αλλάζουν οι λαϊκιστές .
    Υ.Γ Συνιστώ να διαβάσουν οι ”τουρκολόγοι” το βιβλίο του Τούρκου δημοσιογράφου Μεχμέτ Αλή Μπιράντ ”Διατάξτε κύριε Διοικητά”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
36,000ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα