Παππάς κατά Μητσοτάκη: «Είναι ασεβής, δειλός και ενοχικός»

- Advertisement -

Ο Νίκος Παππάς σήκωσε το γάντι και εξαπέλυσε επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την αποχώρησή του την ώρα της ομιλίας του.

Ο Νίκος Παππάς, ανεβαίνοντας στο βήμα της Βουλής για την δευτερολογία του, ενώ εκ νέου είχε αποχωρήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την αίθουσα, απάντησε στην σφοδρή επίθεση που δέχτηκε λίγο νωρίτερα από τον πρωθυπουργό.

Ο Νίκος Παππάς χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη «ασεβή», «δειλό» και «ενοχικό». Όπως εξήγησε ο Νίκος Παππάς ο πρωθυπουργός «με τη σημερινή του στάση και με την διπλή απουσία του αποδεικνύει ότι είναι ασεβής προς τον κανονισμό της Βουλής και το Σύνταγμα, είναι δειλός γιατί δεν είναι στην αίθουσα να μας αντιμετωπίσει και ενοχικός γιατί εφαρμόζει το νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες ανελλιπώς από το 2019. Να μιλάμε για το νόμο Μητσοτάκη-Παππά».

Πρόσθεσε πως «η σημερινή του κίνηση είναι στίγμα για την παράταξη της ΝΔ. Το ποιος θα εκπροσωπεί την αξιωματική αντιπολίτευση στο κοινοβούλιο δεν είναι δική του δουλειά».

Σχολιάζοντας μάλιστα πως αυτά «τα περί χαριεντισμών δεν απευθύνονται σε μένα. Έχει ο ίδιος ιστορικό προσπαθειών ανάμιξης στα εσωτερικά άλλων κομμάτων. Θα θέλαμε να τον ενημερώσουμε ότι δεν δικαιούται να συμπεριφέρεται ως κακομαθημένο παιδί» κατέληξε ο Νίκος Παππάς.

Υπενθυμίζεται πως όταν ο Νίκος Παππάς ανέβηκε στο βήμα της Βουλής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποχώρησε από την αίθουσα και στην πρωτολογία και στη δευτερολογία. Εξηγώντας την αποχώρησή του, ανέφερε πως «δεν αναγνωρίζω ως εκπρόσωπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης έναν πολιτικό καταδικασμένο με 13-0 στο ειδικό δικαστήριο».

«Προστατεύω το πολίτευμα, δεν θα χαιρετηθώ, δεν θα χαριεντιστώ και δεν θα συνδιαλλαγώ μαζί του», είπε και πρόσθεσε: «Όταν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, βρει αρχηγό θα είμαι εδώ να κάνουμε συζήτηση. Μην απορήσετε εάν αποχωρήσω, αυτή θα είναι η τακτική που θα ακολουθώ έως ότου ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέξει μόνιμο αρχηγό».

Η κίνησή του Κυριάκου Μητσοτάκη είχε και ένα ακόμη συμβολισμό. Με την αποχώρησή του «όρισε» με ποιον θα βρίσκεται αντίπαλος εντός της Βουλής. Έδειξε πως από εδώ και πέρα η «γαλάζια» κυβέρνηση έχει ως βασικό πολιτικό αντίπαλο το ΠΑΣΟΚ και τον Νίκο Ανδρουλάκη. Ήταν σαν να στέλνει μήνυμα πως από εδώ και πέρα ο ίδιος και η ΝΔ θα αντιμετωπίζει το ΠΑΣΟΚ ως, επί της ουσίας, αξιωματική αντιπολίτευση και όχι τον ΣΥΡΙΖΑ που δείχνει να έχει τυπικά και μόνο αυτόν τον χαρακτήρα εντός της Βουλής.

https://www.ieidiseis.gr/politiki/266501/pappas-kata-mitsotaki-einai-asevis-deilos-kai-enoxikos

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μεγάλη και δυνατή ”κατραπακιά” έφαγε ο κ. Παπάς .
    Πως να συνεχίσει να παριστάνει τον ”καπετάνιο ” στην φουρτουνιασμένη θάλασσα που πλέει το καράβι του μικρού πια Σύριζα .
    Ούτε ο κ. Τσίπρας σκέφθηκε όταν καταδικασμένο τελεσιδίκως τον έβαλε στο ψηφοδέλτιο ,ούτε ο κ. Κασσελάκης όταν τον όρισε -προτού τον διώξουν -Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής ομάδας του Σύριζα.
    Εντάξει είναι Ριζοσπάστες και όχι ”συστημικοί” και δεν τα ξέρουν ,αλλά ούτε αστούς και ικανούς νομικούς συμβούλους έχουν να τους συμβουλευθούν και να αποφύγουν την ”πατάτα” ;.
    Αλίμονο στους Έλληνες ,αν τους ”ξαναβρούνε μπροστά τους”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
36,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα