Ο Τούρκος πρόεδρος στο Βελιγράδι: Σημαιοστολισμός με τουρκικές σημαίες

- Advertisement -

Οκτώβριος 11, 2024. Ελλάδα.

Πριν από τη σημερινή επίσκεψη του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, οι δρόμοι του Βελιγραδίου στολίστηκαν με τουρκικές σημαίες γράφει το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Anadolu.

Ο Ταγίπ Ερντογάν έφθασε στο Βελιγράδι με ιδιωτικό αεροπλάνο μετά τις επαφές του στην Αλβανία.

Τον υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο Νίκολα Τέσλα του Βελιγραδίου ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς, ο πρέσβης της Τουρκίας στο Βελιγράδι  Χαμί Ακσόι και ο γενικός πρόξενος του Νόβι Παζάρ, Οσμάν Πεσμέν.

Μαζί με τον πρόεδρο Ερντογάν και τη σύζυγό του Εμινέ Ερντογάν,  ήταν ο Υπουργός Εξωτερικών Χακάν Φιντάν, και επτά υπουργοί της τουρκικής κυβέρνησης καθώς και ο επικεφαλής του Εθνικού Οργανισμού Πληροφοριών Ιμπραήμ Καλίν. Μετά το καλωσόρισμα, ο Πρόεδρος Ερντογάν μετέβη στο ξενοδοχείο όπου θα έμενε.

Οι σημαίες των δύο χωρών στόλισαν τη διαδρομή του Τούρκου προέδρου, επίσης, πολλά κτίρια στο κέντρο του Βελιγραδίου και το Σερβικό Παλάτι, όπου θα τον υποδεχθεί με επίσημη τελετή ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς  κυμάτιζε η τουρκική σημαία, όπως σημειώνεται.

Η τουρκική αντιπροσωπεία θα συζητήσει και θα υπογράψει σειρά συμφωνιών για τη περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων των δύο χωρών.

 ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
36,700ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα