«Ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή στον Α/ΓΕΕΘΑ να μην εμπλακούν οι ΕΔ στην Κάσο»! Πρωτοσέλιδο βόμβα από την ΕΣΤΙΑ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

«Σκούρα τα πράγματα» για την κυβέρνηση αλλά και για τον Α/ΓΕΕΘΑ Δημήτρη Χούπη που φέρεται να έχει δεχτεί εντολή από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να μην εμπλακούν οι Ένοπλες Δυνάμεις στην Κάσο, όπου οι Τούρκοι έκαναν επίδειξη δύναμης.
Την αποκάλυψη κάνει ο δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης στην ΕΣΤΙΑ.
Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της κυριακάτικης έκδοσης της εφημερίδας ο Μητσοτάκης είπε στον Α/ΓΕΕΘΑ πως το θέμα της Κάσου δεν είναι στρατιωτικό, αλλά διπλωματικό και το χειρίζεται η υφυπουργός Εξωτερικών Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου!!!
Το συνήθως σιωπηλό ΓΕΕΘΑ έσπευσε να χαρακτηρίσει «ευφάνταστο» το δημοσίευμα χρησιμοποιώντας και την γνωστή επί διακυβέρνησης Μητσοτάκη συνταγή, σύμφωνα με την οποία όποιος κάνει κριτική «δεν υπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα»!
Βέβαια όλα αυτά όχι με τη γνωστή μέθοδο της….άτυπης ενημέρωσης!!!
Σύμφωνα με αυτή την άτυπη ενημέρωση;

«Δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας εμπλέκει τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ σε συνομιλία με τον Πρωθυπουργό για θέματα Εθνικής Άμυνας.

Είναι προφανές ότι τέτοιου είδους «ευφάνταστα» δημοσιεύματα δεν υπηρετούν τα εθνικά συμφέροντα».

Ο Μανώλης Κοττάκης είχε «φωτογραφήσει» την αποκάλυψη μιλώντας στην τηλεόραση της ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ:

Είτε αρέσει ,είτε όχι οι διαψεύσεις της κυβέρνησης και του ΓΕΕΘΑ δεν πείθουν! Όσα συμβαίνουν στο Αιγαίο διαψεύδουν τις διαψεύσεις τους. Επαναλαμβάνουμε ότι είναι υποχρέωση των κομμάτων της αντιπολίτευσης να αξιοποιήσουν όλα τα κοινοβουλευτικά μέσα που διαθέτουν και να φέρουν τον πρωθυπουργό στη Βουλή προκειμένου να δεσμευτεί δημόσια για τις «κόκκινες γραμμές» της χώρας.

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εγώ πιστεύω τον Αρχηγό του ΓΕΕΘΑ Στρατηγό κ. Χούπη και λυπάμαι πολύ-κυριολεκτικά- για τον κ. Κοττάκη, μετά μάλιστα και την διαβεβαίωση ότι το έργο θα συνεχισθεί με την γεωπολιτική κάλυψη δική μας και των ΗΠΑ.
    Απλώς η Τουρκία θα εκδίδει ΝΑΥΤΕΧ ,για να παρακολουθεί -και καλά θα κάνει-τις κινήσεις μας , βάσει της Συμφωνία Καψή-Άκιμαν από το 1987 .
    Ε.. και .
    Εμείς θα ποντίζουμε το καλώδιο της ηλεκτρικής σύνδεσης και θα ”κερνάμε τσιγάρα και καφέδες” στους περίεργους φίλους και συμμάχους μας Τούρκους ,που θέλουν να κάνουν το λιοντάρι για το δικό τους ποπολιστάν και για μερικούς άσπονδους φίλους του κ. Μητσοτάκη -που έσχισε πάλι απόψε στην ΔΕΘ-στην Ελλάδα.
    Λίγοι αγοράζουν την ΕΣΤΙΑ ,αλλά νομίζει ότι ξεσηκώνει πολλούς στο διαδίκτυο .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
36,000ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα