Νετανιάχου: Το Ιράν θα απελευθερωθεί νωρίτερα από όσο νομίζει ο κόσμος

- Advertisement -

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, απευθυνόμενος στον λαό του Ιράν τη Δευτέρα, είπε ότι αυτή η χώρα θα απελευθερωθεί νωρίτερα από ό,τι νομίζει ο κόσμος.
Ο Νετανιάχου δηλωσε: «Μιλάω πολύ για τους ηγέτες του Ιράν, αλλά αυτή την κρίσιμη στιγμή, θέλω να μιλήσω απευθείας σε εσάς – τον λαό του Ιράν». Χωρίς φίλτρο, χωρίς μεσάζοντα». Και πρόσθεσε: «Κάθε μέρα βλέπεις ένα καθεστώς που σε έχει θέσει υπό την κυριαρχία του και κάνει πύρινους λόγους για την άμυνα του Λιβάνου και την υπεράσπιση της Γάζας, αλλά κάθε μέρα αυτό το καθεστώς βυθίζει την περιοχή μας περαιτέρω στο σκοτάδι και τον πόλεμο. Κάθε μέρα καταστρέφονται οι μισθοφόροι τους. Ρωτήστε τον Μοχάμεντ Ζάιφ. Ρωτήστε τον [Hasan] Nasrallah. «Δεν υπάρχει μέρος στη Μέση Ανατολή που να μην μπορεί να πετύχει το Ισραήλ».
Ο Νετανιάχου επισήμανε: «Δεν υπάρχει μέρος που δεν θα φθάσουμε  για να προστατέψουμε τον λαό μας και τη χώρα μας. Κάθε στιγμή που περνά, το καθεστώς σας φέρνει – τον ευγενή λαό του Ιράν – πιο κοντά στην άβυσσο της καταστροφής. Η τεράστια πλειοψηφία των Ιρανών γνωρίζει ότι το καθεστώς τους δεν ενδιαφέρεται γι’ αυτούς. «Αν νοιαζόταν, αν νοιαζόταν για σένα, δεν θα σπαταλούσε δισεκατομμύρια δολάρια σε άκαρπους πολέμους σε όλη τη Μέση Ανατολή. Θα βελτίωνε τη ζωή σου»«Φανταστείτε αν όλα αυτά τα τεράστια ποσά χρημάτων που σπατάλησε το καθεστώς για πυρηνικά όπλα και ξένους πολέμους επενδύονταν για την εκπαίδευση των παιδιών σας, τη βελτίωση της υγείας σας και την οικοδόμηση των υποδομών της χώρας σας, νερού, αποχέτευσης και άλλων αναγκών», είπε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός. Φανταστείτε αυτό. Αλλά ξέρετε ένα απλό πράγμα: οι καταπιεστές του Ιράν δεν ενδιαφέρονται για το μέλλον σας».«Όταν το Ιράν είναι ελεύθερο – και αυτή η στιγμή θα έρθει νωρίτερα από όσο νομίζουν οι άνθρωποι – όλα θα είναι διαφορετικά», είπε ο Νετανιάχου. Τα δύο αρχαία έθνη μας, ο εβραϊκός λαός και ο ιρανικός λαός, θα είναι επιτέλους σε ειρήνη. Οι δύο χώρες μας, το Ισραήλ και το Ιράν, θα είναι σε ειρήνη. «Όταν έρθει εκείνη η μέρα, το τρομοκρατικό δίκτυο που έχει χτίσει το καθεστώς σε πέντε ηπείρους θα χρεοκοπήσει και θα διαλυθεί και το Ιράν θα ανθίσει με άνευ προηγουμένου τρόπο».

https://www.iranintl.com/liveblog/israel-hezbollah-30sep2024

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
36,400ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα