Με απόλυτη νίκη του Ράμα έληξε το θέμα της Χιμάρας 

- Advertisement -

Ακούμε και διαβάζουμε ειδήσεις για εκποίηση περιουσιών στη Χειμάρρα, οι οποίες θα διατεθούν για τουριστική αξιοποίηση.

Ελπίζουμε οι Ελληνικές Διπλωματικές Αρχές να μην έκλεισαν τον φάκελο της Χειμάρρας μετά την αποφυλάκιση του Φρέντι Μπελέρη, θεωρώντας ότι πλέον δεν υπάρχει θέμα για την ελληνική διπλωματία στην περιοχή αυτή.

Συγχρόνως θα πρέπει να υπάρξει έντονη δραστηριοποίηση και στις άλλες περιοχές της Βορείου Ηπείρου που ζει η ελληνική μειονότητα και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει, καθώς ίσως βρέθηκε εκτός της προσοχής της Αθήνας, η οποία εστιάσθηκε αποκλειστικά στην περιπέτεια της Χειμάρρας… Η τελευταία να θυμίσουμε ότι έληξε με απόλυτη νίκη του Έντι Ράμα…

Υπουργείο Εξωφρενικών

Εφημερίδα Το Παρόν 

spot_img

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εάν η Αθήνα είχε κυβέρνηση, θα έβαζε βέτο στην ένταξη τής Αλβανίας στην ΕΕ, μέχρις ότου διασφαλιστούν πλήρως τα δικαιώματα τής μειονότητος και τούς επιστραφούν οι περιουσίες που τούς έχει αρπάξει το αλβανικό κράτος. Με τούς χαλέδες που έχομε, μην περιμένετε να γίνει τίποτε, αφού μάλιστα ο προσκυνημένος Κούλης έβγαλε τον Ράμα από το αδιέξοδο, απαλλάσσοντάς τον από τον Μπελέρη.

  2. Ε …πάντως Έλληνες πατριώτες και οι λίγοι αναγνώστες ης εφημερίδος το ΠΑΡΟΝ δεν θα φωνάξουμε Ζήτω στον Ράμα , ο οποίος θα μας παρακαλεί γονατιστός ανεβαίνοντας τα 26 σκαλιά για να φθάσει στο κτίριο της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, εκτός αν του ψηφίσουμε ομόφρονα του σοσιαλιστή πρωθυπουργό , όπως το 2009 (τον κ.ΓΑΠ), που συμφώνησε να ακυρωθεί η Συμφωνία που υπέγραψαν Καραμανλής και Μπερίσα για την οριοθέτηση της μεταξύ μας ΑΟΖ .
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΕΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΘΑ ΜΑΣ ”ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΟΥΝ” ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΓΝΩΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ . Τόσο απλά και ιστορικά αποδεδειγμένα .

    • Και σ’ άλλο σχόλιο τα ξανάγραψες αυτά, με την ίδια ακριβώς φρασεολογία, επαναλαμβάνοντας τα ίδια και τα ίδια, σαν παπαγάλος. Στην ουσία δεν επεισέρχεσαι και αυτή είναι γιατί δεν βάζει βέτο η Αθήνα τώρα, πριν αρχίσουν οι διαδικασίες; Όταν πρώτα δώσει το πράσσινο φως και αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις, πώς και γιατί στην συνέχεια θα αρνείται και θα … την παρακαλά γονατιστός και λοιπές μαλακίες, που συνηθίζεις να γράφεις;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
36,300ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα