Κ.Ζουράρις: «Ο Α.Τσίπρας δεν κατάλαβε ότι ο Σ.Κασσελάκης είναι σούργελο;»

- Advertisement -

«Μου αρέσει το ύφος του Π.Πολάκη, κι εγώ έτσι ήμουν στα νιάτα μου»

Ο πρώην βουλευτής Κώστας Ζουράρις, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης το πρωί της Τετάρτης (25/9), τόνισε πώς «ο Αλέξης Τσίπρας δεν κατάλαβε ότι είναι σούργελο ο Στέφανος Κασσελάκης;».

Όπως είπε «70 χρόνια έχω διδάξει πολιτική επιστήμη. Στην θεωρία υπήρχε τόσα χρόνια αριστερά, δεξιά και το κέντρο. Τώρα με τον Κασσελάκη έχουμε τέταρτη κατηγορία. Έχουμε αριστερά, δεξιά, κέντρο και σούργελο».

«Σούργελο ο Κασσελάκης;» κλήθηκε να διευκρινίσει ο κ. Ζουράρις ο οποίος απάντησε «εντελώς».

Σύμφωνα με τον ίδιο «ο Τσίπρας συμμετείχε στο εναρκτήριο λάθος με την επιλογή Κασσελάκη για το Επικρατείας. Δεν κατάλαβε ότι είναι σούργελο; Ακόμα και η γλώσσα του σώματός του είναι σουργελοειδής. Εγώ στη θέση του θα επενέβαινα».

Κατά την ανάλυση του Κώστα Ζουράρι, πρώτος στόχος της αριστεράς δεν είναι η κατάληψη της εξουσίας: «Γιατί να γίνει κόμμα εξουσίας ο ΣΥΡΙΖΑ; Η αριστερά δεν είχε ως πρώτο στόχο την κατάληψη της εξουσίας. Είχε στόχο την παρέμβαση στα πράγματα. Δεν είναι το πρωτεύον η εξουσία για την αριστερά».

Όσον αφορά, τέλος, τον Παύλο Πολάκη, είπε ότι «μου αρέσει το ύφος του, κι εγώ έτσι ήμουν στα νιάτα μου».

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τον χαρακτηρισμό «σούργελο» ο κ. Ζουράρις ίσως θα έπρεπε να τον χρησιμοποιήσει πιθανώς και για τον εαυτό του όταν δήλωνε:

    Δεν μπορώ να μιλήσω για τον Αλέξη Τσίπρα, γιατί… εγώ τον λέω “το αγόρι μου”, είμαι ερωτευμένος μαζί του, έχω γεροντικό πάθος μαζί του και επομένως δεν μπορώ να σου πω τίποτα, ούτε καλό ούτε κακό. Το θαυμάζω αυτό το παιδί, το αγαπώ, έχει αυτήν την καλοσύνη… και υπήρξε βέβαια ο καλύτερος Έλληνας πρωθυπουργός μετά τον Ελευθέριο Βενιζέλο, προφανώς. Βαριέμαι να εξηγήσω γιατί, γιατί είμαι επιστήμων αυτού του τομέα, βαριέμαι να εξηγήσω γιατί υπήρξε ο καλύτερος Έλληνας πρωθυπουργός μετά τον Βενιζέλο. Μαζί με τον Βενιζέλο. Γιατί εκείνος έκανε μεγάλα λάθη ενώ ο Αλέξης έκανε μικρά».

    Πηγή:
    https://www.ethnos.gr/Politics/article/48141/zoyrariseimaieroteymenosmetonalexhtsipra

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
36,300ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα