Κων. Λαμπρόπουλος για Γεραπετρίτη: ο ανθρωπος είναι επικίνδυνος

- Advertisement -
του Κωνσταντίνου Λαμπρόπουλου Στρατηγικού Αναλυτή
Γεραπετρίτης για Κάσο: αν υπερασπιζόμασταν τα δικαιώματά μας όπως στο παρελθόν εννοεί το 2020 (με τον στόλο), θα προέκυπτε κρίση & αυτό θα οδηγούσε σε υπαναχώρηση της δικής μας πλευράς, ενώ τώρα που αποφύγαμε την ένταση , κερδίσαμε & δεν οπισθοχωρήσαμε σε τίποτα.
Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος!
Καταρχάς εκθέτει ανεπανόρθωτα τη κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό…μιλώντας για υποχώρηση το 2020..επιβάλλεται απάντηση από την ίδια τη κυβέρνηση..
Έχει καταργηθεί κάθε έννοια Αποτροπής έχει καταργήσει κάθε βασικό εγχειρίδιο διαχείρισης κρίσεων…
Κατά δεύτερον και κυρίως έρχεται μετά τη δήλωση Ερντογάν οτι είναι αδαής όποιος πιστεύει οτι η Τουρκία θα περιοριστεί στα σύνορά της..
Είναι η χειρότερη δήλωση που έχω ακούσει από το στόμα Υπουργού Εξωτερικών μετά το αλήστου μνήμης μην είσαστε μοναχοφάηδες του Κοτζιά στους Δελφούς..
Ουσιαστικά πρόκειται για εφαρμογή της πρότασης Μαραντζίδη για φινλανδοποίηση..
Μας κυβερνούν δειλά ανθρωπάκια που εξευτελίζουν την Ελλάδα διαρκώς.
Δεν ταιριάζει στη Πατρίδα μας αυτή η κατάντια!
Υγ Το 22% θα φαντάζει μεγάλο σε λίγο καιρό…
spot_img

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πάει και ο κ. Λαμπρόπουλος .Ξέφυγε στις εκτιμήσεις του και επιδεικνύει ανεξήγητη πολεμική εναντίον του Έλληνα ΥΠΕΞ , που τώρα λέγεται Γεραπετρίτης και είναι Καρπάθιος.
    Το χειρότερο είναι ότι μας μειώνει το ηθικό μεταφέροντας τις παρόλες του κ. Έρντογάν σε αποφοιτήσαντες αξιωματικούς , που και στην Ελλάδα τονώνετια το ηθικό τους κατά την αποφοίτησή τους.
    Τι καλά θα ήταν να πρότεινε άλλον ΥΠΕΞ είτε από την Ν.Δ ,είτε από άλλο κόμμα -κοινής ντε αποδοχής- ή να μας απαριθμούσε πότε η Ελλάς -εκτός των Καστανεών του 2020- απέτρεψε την Τουρκία να μας παρακολουθεί και μας ακολουθεί κατά πόδας στο Αιγαίο .
    Μήπως τον Μάρτιο του 1987 ή το 1996 στα Ίμια;;;.
    Υ.Γ Κάνουν ένα μεγάλο λάθος οι στρατηγικοί ή όποιοι άλλοι αναλυτές .Πολλά βιβλία εξεδόθησαν για τα ελληνοτουρκικά προβλήματα -που τγα μελετούν πολλοί Έλληνες -και πολλοί Έλληνες-όπως εγώ- γνωρίζουν , έζησαν και δεν ξεχνούν τα γεγονότα από το 1974.

  2. Συμφωνώ απολύτως με τον αρθρογράφο. Πιάσαμε πάτο μ’ αυτόν τον οσφυοκάμπτη βλάκα. Γκάφες ολκής, όχι παίξε-γέλασε. Βεβαίως, ευθύνη φέρει και πρωθυπουργός, ο οποίος όμως φαίνεται να συμφωνεί μαζί του.

  3. Ο Γεραπετρίτης είναι ένας αχυρανθρωπος, απολύτως αδαής από διπλωματία που κανείς δεν τον έχει ψηφίσει. Γι’αυτό το λόγο τού έδωσε το Υπουργείο ο Μητσοτάκης, για να τον υπηρετεί. Οι άνθρωποι αυτοί είναι ανίδεοι από πολιτική, ασχολήθηκαν για να ικανοποίησουν τη ματαιοδοξία τους. Η χώρα μας χρειάζεται επιτακτικά νέο πολιτικό προσωπικό. Να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τα μηδενικά που μας οδηγούν στην αυτό-εξαφάνιση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
36,200ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα