Κων. Κούσαντας: ο πατριωτισμός των Ελλήνων και η woke ατζέντα

- Advertisement -
 του Κωνσταντίνου Κούσαντα, Αντιστρατήγου ε.ε.
Η woke ατζέντα πιέζει τους Έλληνες πολίτες και κυρίως τους νέους στο όνομα του ”καταχρηστικού δικαιωματισμού”, ώστε να τους μετατοπίσει από τις αρχές, αξίες, πεποιθήσεις, αγάπη για τα δομικά στοιχεία της ταυτότητας του Έθνους μας.
Η woke ατζέντα ενυπάρχει δυστυχώς σε αρκετά πολιτικά κόμματα σε μικρή μειοψηφία. Εκφράζει τον επίσημο αντιπατριωτισμό της νέας εποχής, την εποχή της καλοπέρασης, του υπερκαταναλωτισμού, του εφησυχασμού, της ψευτοκουλτούρας, της αδράνειας, της υποχωρητικότητας, της επιτρεπτικότητας όλων
Η νέα γενιά όμως δεν ακολουθεί τις πρακτικές και τις προθέσεις της ισχνής μειοψηφίας των λίγων woke οπαδών καθώς γνωρίζει την θεωρία και τις προθέσεις τους.
1. Η woke ατζέντα δεν βλέπει τις προθέσεις επεκτατισμού της Τουρκίας. Διερωτάται εάν ”Υπάρχουν Θαλάσσια σύνορα”. Χρησιμοποιεί ποιητικές εκφράσεις όπως ”μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον ήλιο και τον άνεμο του Αιγαίου μαζί”.
2. Η woke ατζέντα επεκτείνεται και στην Κυπριακή Δημοκρατία υπό  την ιδιότητα  του Ευροβουλευτή που επιρρίπτει ευθύνες στους Έλληνες της Κύπρου για την τουρκική εισβολή το 1974 με τον απαράδεκτο χαρακτηρισμό ”εκάμαμεν τζε εμείς πολλά”
3. Η woke θεωρία δεν πιστεύει ή δεν βλέπει θεωρίες περικύκλωσης της χώρας μας από εθνικιστικό τόξο κρατών – δορυφόρων της Τουρκίας (Αλβανία, Σκόπια, Λιβύη). Δεν αντιλαμβάνεται τις εθνικιστικές διαθέσεις όμορων κρατών, την επιβλαβή Συμφωνία των Πρεσπών.
4. Ακόμα και την Ελληνική Σημαία η woke ατζέντα την προσδιορίζει ως ένα κομμάτι ”πανί που το πήρε ο αέρας”.
5. Στην woke ατζέντα δεν υπάρχουν σύνορα. Επιθυμούν οι εκπρόσωποί της να εισέρχεται στην Ελληνική Επικράτεια  όποιος επιθυμεί. Ισχυρίζεται ότι όλοι είμαστε φίλοι. Να μην γίνει  φράχτης στον Έβρο, να είναι αφύλακτα τα χερσαία σύνορα, να μην επιτηρούνται τα θαλάσσια σύνορα.
6. Δεν υπάρχει για την woke ατζέντα Δημογραφικό Πρόβλημα. Ακόμα και εάν οι θάνατοι στην χώρα μας είναι διπλάσιοι των γεννήσεων, οι woke οπαδοί έχουν την ερμηνεία αναπλήρωσης από τους παράνομους μετανάστες
7. Για την woke ατζέντα, ακόμα και η παρέμβαση της Εκκλησίας σε θέματα κοινωνικά, φιλανθρωπίας, βοήθειας προς τους ευάλωτους, τους πολυτέκνους, τους φτωχούς,  κρίνεται με καχυποψία.
8. Τέλος ακόμα και ο σκληρός πυρήνας της Ελληνικής παραδοσιακής οικογένειας βάλλεται με ξενόφερτα μοντέλα δήθεν στο πνεύμα της δυτικοποίησης των ιδεών.
Όμως, η νέα γενιά των Ελλήνων συνεχίζει να ακολουθεί τις αρχές και της αξίες της αξιοκρατίας, της αρετής, της σκληρής δουλειάς, της φιλοπατρίας, γιατί η συνέχεια της δικής τους οικογένειας εξελίσσεται με σημείο αναφοράς – πρότυπο την οικογένεια των γονέων, των γιαγιάδων και των παππούδων τους.
spot_img

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. “Η woke ατζέντα ενυπάρχει δυστυχώς σε αρκετά πολιτικά κόμματα σε μικρή μειοψηφία”

    και πώς έχω εγώ την εντύπωση ότι αυτή είναι η ατζέντα τής κυβέρνησης, που προτάσσει τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων και των λαθρομεταναστών κι επιτρέπει στην ΠτΔ να μιλά σε παιδιά τού δημοτικού για άφυλα αρκουδάκια, ενώ Drag queens διάβασαν σε παιδιά το παραμύθι σε παιδιά και δη … χριστουγεννιάτικο;

  2. Η Δύση της Δύσης πουλάει το σχοινί που θα την κρεμάσουν
    Το ατύχημα με την Ελλάδα είναι ότι μαϊμουδίζουμε, θεωρούμε Εθνικιστικό το ότι είμαστε έθνος ανάδελφο, και λοιδορούμε τους συνδετικούς κρίκους μιας κοινωνίας που είναι η Πατρίδα η Θρησκεία και η Οικογένεια.
    Οι αμόρφωτοι στο θέμα της θρησκείας, δεν κάνουν καν τον κόπο να διαβάσουν, να σκεφτούν, ότι οι θρησκείες με τα υπέρ και τα κατά, εφευρέθηκαν για την συνοχή των Εθνών.
    Το ότι κάτι πεθαμένοι Δυτικοί προσπαθούν με την αρρώστια τους, όπως ο Γκέιτς ο Σώρος ο Σβαμπ και δεν ξέρω πόσοι άλλοι, να πείσουν ότι θα υπάρξει ομογενοποίηση των Εθνών με το ζόρι, ας είναι βαρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει.
    Μετά το σκοτάδι έρχεται η αυγή, δεν έκαναν τόσο “κόπο” οι κοινωνίες για να διαλυθούν σε 25 χρόνια, επειδή το λέει το Δελτίο των 8 του ολιγάρχη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
36,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα