Σεπτέμβριος 22, 2024. Ελλάδα. Βαλκανικό Περισκόπιο.

Θεσσαλονίκη.

Η συμμετοχή της διασποράς στις εκλογές του 2025, είναι μια ιστορική στιγμή τόνισε σε ομιλία του σε εκπροσώπους της αλβανικής κοινότητας στη Θεσσαλονίκη ο Ταουλάντ Μπάλα- υπουργός Επικρατείας για τις Σχέσεις με τη Βουλή καθώς και Πολιτικός Επικεφαλής του Σοσιαλιστικού Κόμματος για την αλβανική διασπορά.

Μετά τον διάλογο και τη συνεργασία με εκπροσώπους της αλβανικής κοινότητας στην Ελλάδα, ο Μπάλα συναντήθηκε σήμερα (χθες) με εκπροσώπους της αλβανικής κοινότητας στη Θεσσαλονίκη.

«Θεσσαλονίκη – Σήμερα συνεχίσαμε τον διάλογο και τη συνεργασία με εκπροσώπους της αλβανικής κοινότητας του Σοσιαλιστικού Κόμματος στην Ελλάδα για την Αλβανία του 2030. Η συμμετοχή στις εκλογές του 2025  της διασποράς  είναι μια ιστορική στιγμή.

Μπήκαμε σε μια νέα φάση στήριξης της αλβανικής κοινότητας στην Ελλάδα με τα βήματα που έγιναν στο θέμα των συντάξεων, τη διευκόλυνση των αδειών διαμονής, το πρόγραμμα της αλβανικής γλώσσας «Δάσκαλοι για την Ελλάδα» κ.λπ.», ανέφερε στην ομιλία του ο Μπάλα, σύμφωνα με τα αλβανικά media.

 ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ