Η ΕΛΛΑΣ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΑΙΓΝΙΟ

- Advertisement -

Του Παντελή Σαββίδη

spot_img

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κατά πρώτον και δεν υπάρχει ,– με ευθύνη της Αντιπολίτευσης στην Ελλάδα Αντιπολίτευση και δεν έχει -αν έχει- διαφορετικές θέσεις από την σημερινή κυβέρνηση , η οποία χειρίζεται -δεν προκύπτει ”επί του εδάφους κάτι άλλο (ας πούμε νέα Ίμια, Μαδρίτη ,Ελσίνκι), όπως διαχειρίζονταν διαχρονικώς όλες οι Ελληνικές κυβερνήσεις μετά την Μικρασιατική καταστροφή, δηλαδή ”να μη πάμε γυρεύοντας για πόλεμο με την Τουρκία ,αλλά αν μας επιτεθεί να προετοιμαζόμαστε και να την νικήσουμε”.
    Όσοι μικροΒενιζέλοι μετά το 1919 δεν ”μας ξεσηκώνουν” για σκληρή αντιμετώπιση (και πολεμική) της Τουρκίας και των γειτόνων μας στα Βαλκάνια ,γιατί και σύμμαχοί μας έγιναν πια στο ΝΑΤΟ και ”προστατεύονται” από τους μεγάλους του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε ,όπως φάνηκε από το 1995 (Ενδιάμεση Συμφωνία με τα Σκόπια) μέχρι το 2018 που υπεγράφη η Συμφωνία των Πρεσπών και τελευταία και στα της Αλβανίας .
    ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΡΑΤΗ;;;.
    Σαυτήν δεν οφείλονται οι ”επιτυχίες ” του Ισραήλ ,γιατί όχι και της Ρωσίας ή Ουκρανίας;;;.
    Ας κρατήσουμε κάτι μυστικό , γιατί ”όταν το ξέρουν δυό το ξέρουν αμέσως είκοσι δυό.

  2. “Υπάρχει, πάντοτε, και ένα σκληρό κομματικό ακροατήριο που θέτει το κόμμα και τον εκάστοτε αρχηγό του υπεράνω της χώρας”

    Ελάτε καλέ, πού τα είδατε αυτά; Αν είναι δυνατόν!

    Η Βουλγαρία, ως κυρίαρχο κράτος, έχει θέσει βέτο στην ευρωπαϊκή ένταξη των Σκοπίων(*), ενώ η Ελλάδα, κράτος δεδομένο, δεν τολμά να καταγγείλει τα Σκόπια για την μη τήρηση τής ΣτΠ και να θέσει κι αυτή βέτο, μέχρις ότου εφαρμοστεί και το τελευταίο της γράμμα(**).

    Όσον αφορά στην Αλβανία, έκλεισε τα μάτια του το αθηναϊκό κράτος στα τεκταινόμενα στην κατεχομένη Β. Ήπειρο και μάλιστα φρόντισε να απαλλάξει τον Ράμα από τον Μπελλέρη και φαίνεται ότι μ’ αυτό εκπλήρωσε κάποια μάλλον ανειλημμένη υποχρέωσή της. Ανειλημμένη έναντι τίνος; Τού Ράμα, τής ΕΕ, ή και των δύο;

    (*)Χωρίς ενταξιακή πορεία η Βόρεια Μακεδονία – Η Βουλγαρία απέρριψε την πρόταση διαμεσολάβησης Όρμπαν

    (**)Οι παραβιάσεις της Συμφωνίας των Πρεσπών από τα Σκόπια (εστάλησαν στον Πρωθυπουργό)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
36,300ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα