Ε.Αποστολάκης: «Ξέρετε κάποιο κόμμα που να μην λαμβάνει μαύρα χρήματα;»

- Advertisement -

Απίστευτη παραδοχή από τον πρώην υπουργό που επιβεβαιώνει την πρότερη ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη για διακίνηση «μαύρου» χρήματος μέσα στα κόμματα!

Σε μία ομολογία που θα προκαλέσει πολλές αντιδράσεις προχώρησε ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελος Αποστολάκη, που σχολιάζοντας την χθεσινή ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη, αποκάλυψε ότι «όλα τα κόμματα έχουν μαύρα» χρήματα!

«Ξέρετε κανένα κόμμα που να μην έχει μαύρα; Εγώ πιστεύω ότι όλα τα κόμματα έχουν μαύρα, όλα τα κόμματα ενισχύονται, όλα τα κόμματα δέχονται χρήματα από υποστηρικτές.

Η διαδικασία με την οποία διαχειρίζονται τα χρήματα δεν ξέρω πώς γίνεται, αλλά το ότι διακινούνται χρήματα μαύρα στα κόμματα είναι γεγονός», είπε ο Ε.Αποστολάκης σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Τα ίδια όμως αυτά κόμματα όταν αποκτούν κυβερνητική εξουσία, κυνηγούν τους πολίτες για κάθε ευρώ που έχουν αποκτήσει χωρίς να έχουν κόψει… παραστατικό.

Νωρίτερα λοιπόν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Σ.Κασσελάκης, άφησε «υπαινιγμούς για χάος», το οποίο παρέλαβε ως προς τα οικονομικά του κόμματος, ενώ προανήγγειλε ένα νέο κύκλο απολύσεων, λέγοντας πως «δυστυχώς τώρα θα αρχίσει μια επίπονη διαδικασία εξορθολογισμού».

Παράλληλα, ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσαν τα όσα είπε περί «μαύρου χρήματος». Είπε χαρακτηριστικά: «Κυκλοφορεί απίστευτο μαύρο χρήμα στα κόμματα στη χώρα μας. Μου λένε πολλοί: ”πάρε κι εσύ, δεν βγαίνει αλλιώς. Έτσι είναι η Ελλάδα”. Λοιπόν – Ο δικός μου ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει ποτέ μαύρα. Δεν θα έχει άγνωστες πηγές χρηματοδότησης».

Με λίγα αφήνει υπονοούμενα για τις πρακτικές που ακολουθούσε το κόμμα την περίοδο Τσίπρα.

«Δεν πρόκειται αυτήν τη φορά να έχουμε ένα προεκλογικό πρόγραμμα της τελευταίας στιγμής, ένα copy paste από τα διάφορα τμήματα του κόμματος, με ισορροπίες μεταξύ των διαφόρων ”τάσεων”, και χωρίς επαρκή κοστολόγηση», ανέφερε σε άλλο σημείο της ανάρτησής του.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/e-apostolakis-kserete-kapoio-komma-pou-na-min-lamvanei-mayra-xrimata/

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
36,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα