Απόπειρα παγίδευσης τηλεφώνου τεχνικού συμβούλου συγγενών θυμάτων των Τεμπών!

- Advertisement -
Eπιχείρηση παγίδευσης κινητού τηλεφώνου με παρείσακτο λογισμικό μέσω αριθμού κλώνου, καταγγέλει ο τεχνικός σύμβουλος οικογενειών θυμάτων των Τεμπών, Βασίλης Κοκοτσάκης!
Το neakriti.gr αποκαλύπτει:

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση και τα όσα εγγράφως καταγγέλλει ο τεχνικός σύμβουλος οικογενειών θυμάτων των Τεμπών, Βασίλης Κοκοτσάκης, σε μια κανονική χώρα θεσμικά και δημοσιογραφικά θα έπρεπε να είναι μείζον θέμα…

Πριν 6 μήνες είχε υποβάλει αναφορά στην Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών για επιχείρηση παγίδευσης του κινητού του τηλεφώνου με παρείσακτο λογισμικό μέσω αριθμού κλώνου του δικού του κάθε φορά που δεχόταν κλήση από κινητό τηλέφωνο συγκεκριμένου δημοσιογράφου από το Ηράκλειο.

Τώρα επανέρχεται και γνωστοποιεί εγγράφως σε έναν από τους βασικούς δικηγόρους των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών, τον Γιώργο Ηλιόπουλο, ο γιος του οποίου βρισκόταν στο τρίτο βαγόνι της επιβατικής αμαξοστοιχίας του δυστυχήματος και διασώθηκε αν και τραυματίας, νέα απόπειρα μόλυνσης του κινητού τηλεφώνου του ίδιου του δικηγόρου σε κάθε επικοινωνία με το κινητό του τεχνικού συμβούλου Βασίλη Κοκοτσάκη.

Σε επίσημο έγγραφο, γνωστοποιεί στον δικηγόρο Γιώργο Ηλιόπουλο, μεταξύ άλλων, πως «…σε έχω και παλαιότερα ενημερώσει, πολλές φορές μετά από αναπάντητη τηλεφωνική σου κλήση προς εμένα, ακολουθεί κλήση η οποία έχει ως βάση τον πλήρη τηλεφωνικό σου αριθμό με τον αριθμό 10 στο τέλος.
Εάν απαντηθεί η κλήση αυτή, δε θα υπάρξει ανταπόκριση καθότι η εταιρεία ενημερώνει ότι δεν υπάρχει τέτοιος αριθμός ή η κλήση σας προωθείται.

Αυτή η ενέργεια όμως είναι ικανή για την ενεργοποίηση κακόβουλου λογισμικού, διότι ασφαλώς δεν υπάρχουν συνδέσεις με 12 αριθμούς που μπορούν να κάνουν κλήσεις, τουλάχιστον νόμιμα.

Πιστεύω ότι τόσο το τηλέφωνό σου όσο και το δικό μου έχουν μολυνθεί και προς τούτο παρακαλώ όπως κάνετε τις νομικές ενέργειες που απαιτούνται, αφού τόσο η δική σου θέση όσο και η δική μου στην υπόθεση των Τεμπών είναι πολύ ευαίσθητη και η διακίνηση πληροφοριών μεταξύ μας τακτική και ιδιαίτερης σημασίας για τα θέματα που χειριζόμαστε.

Επειδή ακριβώς τα θέματα αυτά δεν είναι προσωπικά, αλλά αφορούν μια πολύ σοβαρή υπόθεση, παρακαλώ να κάνετε αυτό που πρέπει νομικά, ώστε να ελεγχθεί και εξασφαλιστεί το απαραβίαστο των επικοινωνιών.

Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι έχω ήδη υποβάλει σχετική αναφορά προ εξαμήνου στην αρμόδια ανεξάρτητη Αρχή, γιατί το ίδιο ακριβώς θέμα και με τον ίδιο τρόπο συνέβαινε με άλλο σημαντικό πρόσωπο της ίδιας υπόθεσης στις επικοινωνίες του μαζί μου».

Κατά τον Βασίλη Κοκοτσάκη, είναι σαφές ότι υπάρχει μόλυνση του τηλεφώνου του και του κ. Ηλιόπουλου με παρείσακτο λογισμικό, το πιθανότερο παρακολούθησης, με κλώνο το τηλέφωνο του κ. Ηλιόπουλου, όπως στο παρελθόν έγινε με άλλα τηλέφωνα.

Ταυτόχρονα, ο Βασίλης Κοκοτσάκης, όπως πληροφορούμαστε, έχει ήδη ζητήσει εξηγήσεις και για μια ακόμη εξίσου σημαντική πτυχή αυτής καθαυτής της υπόθεσης των Τεμπών. Ο εφέτης ανακριτής Λαρίσης, αρμόδιος για όλο τον φάκελο των Τεμπών, όλως περιέργως για καθαρά τυπικούς λόγους, αρνείται για την ώρα να ενσωματώσει στη δικογραφία την έκθεση του Αμερικανού ειδικού στο Πανεπιστήμιο του Τέξας, κ. Faisal, που επιβεβαιώνει την ύπαρξη υδρογονανθράκων στην εμπορική αμαξοστοιχία κι όχι μόνο. Ο λόγος μη ενσωμάτωσης ακόμη της έκθεσής του στη δικογραφία είναι γιατί κατά τον εφέτη-ανακριτή δε φέρει το «γνήσιο της υπογραφής», παρότι είναι πρωτότυπη και μάλιστα έχει σταλθεί από τον κεντρικό server του Πανεπιστημίου του Τέξας στο γραφείο του εφέτη-ανακριτή, ενώ επιπλέον, ως είναι γνωστόν, διαδικασίες γνησίου της υπογραφής στις ΗΠΑ δεν υπάρχουν κατά την ελληνική εκδοχή.

«Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, πέντε μέρες κοσκινίζει», λέει ο σοφός μας λαός, και αυτή η τεχνική έκθεση, την οποία δημοσιεύσαμε σε τμήματά της στην εφημερίδα μας και πλήρως μαζί με άλλα στοιχεία στο neakriti.gr, είναι από τις πλέον “καυτές” στην εγκυρότητα των στοιχείων της, οπότε, αν την ενσωματώσει στη δικογραφία ο εφέτης-ανακριτής Λάρισας, θα πρέπει να τη θέσει άμεσα υπόψη του διορισθέντα από τον ίδιο ειδικού-χημικού, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για τα δεδομένα της υπόθεσης.

https://www.militaire.gr/apopeira-pagideysis-tilefonoy-technikoy-symvoyloy-syggenon-thymaton-ton-tempon/

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Να γράψουμε και ένα από τα προσόντα του τεχνικού συμβούλου των θυμάτων των Τεμπών κ. Βασίλη Κοκοτσάκη, αποστράτου αξιωματικού του Πυροσβεστικού Σώματος (δεν γράφει βαθμό ,άρα ήταν χαμηλόβαθμος) , που ”αλιεύσαμε” από το ανηρτημένο στο google βιογραφικό του.
    ”Μέλος της Επιτροπής κατάληψης της Πυροσβεστικής Ακαδημίας το έτος 1984 , κατάληψης που είχε ως αποτέλεσμα την ακύρωση των σχεδίων ενοποίησης και διάλυσης του Πυροσβεστικού Σώματος”.
    Δεν έπρεπε να αποστρατευθεί την επομένη ο καταληψίας από ένα κράτος σοβαρό ;;;.
    Αλλά ήταν το κράτος μας τότε σοβαρό ή ήταν μόνον πράσινο;;;.
    Υ.Γ Με αυτά και με αυτά ”ανεβαίνει” στην δημοσιότητα το θέμα των Τεμπών.
    Πλησιάζει να γίνει και το Δικαστήριο , που όλοι περιμένουμε για να ”ακτινογραφήσουμε” το έρμο κράτος μας , που με την ψήφο μας δημιούργησαν οι κυβερνήσεις μας εδώ και σαράντα χρόνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
36,200ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα