Αγνωμοσύνη στο πρόσωπο της Αλεξίας Καμμένου και την μνήμη του πατέρα της

- Advertisement -

Ο πρωθυπουργός συνεχάρη την Εθνική Ομάδα Πόλο Γυναικών αλλά παρέλειψε να συγχαρεί ονομαστικά και την προπονήτρια με την οποία έζησαν μαζί τα νεανικά τους χρόνια στην Γλυφάδα.

Η Αλεξία Καμμένου κόρη του Ηλία και αδελφή του Πάνου είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος με απίστευτη μαχητικότητα και πολλές ευαισθησίες για τον συνάνθρωπο και τα ζώα που θυμίζει πολύ τον αείμνηστο πατέρα της που άφησε εποχή στο λιανικό εμπόριο αυτοκινήτων.

Τις τελευταίες μέρες η Αλεξία ήρθε στην επικαιρότητα ως η προπονήτρια της εθνικής ομάδας πόλο γυναικών που σημείωσε τη διπλή επιτυχία της κατάκτησης του χάλκινου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και την ταυτόχρονη πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Το καλοκαίρι, στο Παρίσι, η εθνική ομάδα πόλο γυναικών θα συμμετάσχει σε Ολυμπιακούς αγώνες για πρώτη φορά από το 2008 και τη διοργάνωση του Πεκίνου. Μετά τη νίκη επί της Ιταλίας με 7-6, στον «μικρό» τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος η ομοσπονδιακή τεχνικός Αλεξία Καμμένου δήλωσε ότι: «Είναι μια ιστορική στιγμή. Παλέψαμε σαν Ελληνίδες, δώσαμε την ψυχή μας. Το αξίζαμε. Ξορκίζουμε 16 χρόνια, μεγάλη υπόθεση είναι αυτή».

Βεβαίως – βεβαίως ο χώρος του αθλητισμού και δει του πρωταθλητισμού δεν είναι αγγελικά πλασμένος. Η Αλεξία έδωσε ομηρικούς καβγάδες για την συγκρότηση της ομάδας και τον μη αποκλεισμό συγκεκριμένης αθλήτριας που τελικά συνετέλεσε τα μάλα για την επίτευξη του συγκεκριμένου αποτελέσματος, γι αυτό και δήλωσε με νόημα: « Οι προπονητές και οι παράγοντες είναι για να αμφισβητούνται, αλλά όταν αυτό γίνεται σε αθλήτριες και έρχεται μια τέτοια απάντηση, είναι όλη δική τους, είναι όλη για πάρτη τους».

Ωστόσο, ανταγωνισμοί και μικρότητες δεν παρατηρούνται μόνο στον χώρο του αθλητισμού αλλά και της πολιτικής. Για παράδειγμα ο πρωθυπουργός συνεχάρη την Εθνική Ομάδα Πόλο Γυναικών αλλά παρέλειψε να συγχαρεί ονομαστικά και την προπονήτρια με την οποία έζησαν μαζί τα νεανικά τους χρόνια στην Γλυφάδα όταν ο Κυρ Ηλίας ήταν αιμοδότης της ΝΔ επί προεδρίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Αλλά όπως έλεγε ο Μένανδρος, ο Αρχαίος Έλληνας ποιητής του 4ου αιώνα π.Χ.: «Μετά την δόσιν τάχιστα γηράσκει χάρις», δηλαδή μετά τη δωρεά, η χάρη ξεχνιέται πολύ γρήγορα.-

Στην μοντέρνα ελληνική γλώσσα: Αγνωμοσύνη

Δ.Β.

https://www.ieidiseis.gr/parapolitika/231335/agnomosyni-sto-prosopo-tis-aleksias-kammenou-kai-tin-mnimi-tou-patera-tis

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
38,300ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα