Ίωνας Καρούσης: «Οι τρομοκράτες τον πυροβόλησαν 4 φορές» -Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για το τραγικό τέλος του 26χρονου

- Advertisement -

 

Ο 26χρονος Ίωνας Καρούσης είναι ο Έλληνας που σκοτώθηκε στην τρομοκρατική επίθεση στο Τελ Αβίβ
03/10/2024  07:25
O 26χρονος Ίωνας Καρούσης, κάτοικος Ιεροσολύμων, είναι ο Έλληνας νεκρός της τρομοκρατικής επίθεσης που σημειώθηκε την περασμένη Τρίτη (1/10) στη Γιάφα του Τελ Αβίβ, κατά τον χρόνο της πυραυλικής επίθεσης του Ιράν στο Ισραήλ.

Όπως έχει γράψει από χθες το iefimerida.gr, ο 26χρονος ήταν φοιτητής αρχιτεκτονικής, γιος του γνωστού νευροχειρουργού Δημήτρη Καρούση, διευθυντή του Κέντρου Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας του τμήματος Νευρολογίας του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Hadassah και της γιατρού Ουρανίας Βούρκα.

Ποιος είναι ο 26χρονος που βρήκε τραγικό τέλος στο Τελ Αβίβ
Ο Ίωνας Καρούσης ήταν γεννημένος στις 11 Σεπτεμβρίου του 1998. Πήγε δημοτικό στο Ηashalom Elementary School του Τελ Αβίβ και συνέχισε σε σχολείο στην Ιερουσαλήμ έχοντας ειδίκευση σε Αγγλικά, Βιολογία, και Τέχνες. Το 2020 ξεκίνησε τις σπουδές του στην Αρχιτεκτονική Σχολή του Πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ.

Την ίδια ώρα, σπούδασε πιάνο επί 12 χρόνια στην Μουσική Ακαδημία της Ιερουσαλήμ, αγαπούσε το μπάσκετ και την άθληση, ενώ από μικρός ασχολούνταν με το σχέδιο και τις τέχνες. Σύμφωνα με το βιογραφικό του, ο 26χρονος τελευταία συνεργαζόταν με τον πατέρα του δουλεύοντας σε ένα πρότζεκτ που ασχολούνταν με τη σύγχρονη καταγραφή των στοιχείων των ασθενών με σκλήρυνση κατά πλάκας.

Μιλούσε και έγραφε αγγλικά, εβραϊκά και ελληνικά.

«Ο μοναχογιός μου θυσιάστηκε στην τρέλα του πολέμου»
Ο Δημήτρης Καρούσης, πατέρας του άτυχου 26χρονου, με λυγμούς περιέγραψε χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1: «Ήταν ό,τι καλύτερο υπάρχει σε άνθρωπο στον κόσμο. Η καρδιά του το μυαλό του. Έχασα τα πάντα. Τέτοια καρδιά δεν υπήρχε ποτέ. Δεν είχε γνωρίσει κανένας, δεν έχω γνωρίσω άνθρωπο τέτοιο».

«Ο μοναχογιός μου τον θυσιάσανε εδώ στην τρέλα του πολέμου. Δεν υπάρχει αυτός ο άνθρωπος σαν αυτό τον άνθρωπο δεν υπάρχει. Δεν το λέω εγώ σαν πατέρας όσοι τον έχουν γνωρίσει μπορούν. Δεν υπήρχε τέτοια καρδιά», συμπληρώνει.

Όπως έγινε γίνει γνωστό, τον 26χρονο χτύπησαν τα πυρά των δύο μοναχικών λύκων βράδυ της Τρίτης στο νότο του Τελ Αβίβ, στην παραλία Τζάφα, την ώρα που πήγαινε για μια εργασία της αρχιτεκτονικής.

«Ήρθαν στις 12 το βράδυ και μας ειδοποίησαν ότι του επιτέθηκαν στο τραμ στη Γιάφα κάτι τρομοκράτες και τον πυροβόλησαν με 4 σφαίρες. Είχε πάει να κάνει μία εργασία για την Αρχιτεκτονική», λέει σε άλλο σημείο ο Δημήτρης Καρούσης.

Η τελευταία ανάρτηση του Ίωνα Καρούση
Ο 26χρονος είχε ιδιαίτερη αγάπη στην Ελλάδα και την επισκεπτόταν συχνά, παρόλο που η βάση του ήταν το Ισραήλ. Μάλιστα, στον λογαριασμό του στο Instagram υπάρχουν αρκετές φωτογραφίες από τη χώρα, την οποία επισκεπτόταν συνήθως τα καλοκαίρια μαζί με την οικογένειά του, αφού τόπος καταγωγής τους είναι η Θεσσαλονίκη, όπως αναφέρεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η τελευταία ανάρτηση του αδικοχαμένου 26χρονου είχε γίνει στις 20 του περασμένου Σεπτέμβρη από τη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής. Το μέρος που έκανε διακοπές με την παρέα του, πριν επιστρέψει στα έδρανα του πανεπιστημίου.

Ο 26χρονος που βρήκε τραγικό θάνατο στο Τελ Αβίβ:

iefimerida.gr

 

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
36,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα