Έχουμε τον πιο πλούσιο σε ακίνητη περιουσία επίτροπο στην Ευρώπη! Τι γράφει το Politico για τον Απόστολο Τζιτζικώστα

- Advertisement -

Το POLITICO ερεύνησε  τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης (πόθεν έσχες) των προτεινόμενων για τα χαρτοφυλάκια της Κομισιόν Επιτρόπων και αναφέρει στο ρεπορτάζ του ότι ο Έλληνας επίτροπος  Απόστολος Τζιτζικώστας, «έχει την πιο εντυπωσιακή λίστα με τα ακίνητα, με τέσσερις σελίδες της δήλωσής του που περιγράφουν τη μερική ή ολική ιδιοκτησία 16 διαμερισμάτων, 655.463 m2 γης, έξι καταστήματα, καθώς και πολλά γκαράζ και αποθηκευτικοί χώροι σε όλη την Ελλάδα».

Και συνεχίζει το POLITICO: «Η οικογένεια του Τζιτζικώστα είναι ένας από τους μεγαλύτερους γαιοκτήμονες στη χώρα, με ιδιοκτησία γης που χρονολογείται από αιώνες, σύμφωνα με Έλληνα αξιωματούχο, στον οποίο έχει παραχωρηθεί η ανωνυμία για να μιλήσει ελεύθερα. Η οικογένεια του Τζιτζικώστα είναι από τις πλουσιότερες της Βόρειας Ελλάδας.

Το χαρτοφυλάκιο του Τζιτζικώστα θα περιλαμβάνει την τουριστική βιομηχανία, εγείροντας ερωτήματα σχετικά με αποφάσεις που θα μπορούσε να λάβει και που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την αξία των ακινήτων του, είπε ένας ευρωβουλευτής που είχε πρόσβαση στη δήλωση. Ο Έλληνας πολιτικός, ο οποίος δηλώνει επίσης ότι κατέχει μετοχές άνω των 200.000 ευρώ σε διάφορες επιχειρήσεις (από γαλακτοκομικά προϊόντα έως φωτοβολταϊκά), έλαβε επίσης χρηματοδότηση από την Κοινή Αγροτική Πολιτική της Ευρώπης για μια από τις φάρμες του αξίας 18.116,30 ευρώ».

Σημειώνεται, επίσης, πως ζητήθηκε από τον Απόστολος Τζιτζικώστα να απαντήσει για όλα τα παραπάνω, όμως δεν το έκανε.

https://www.militaire.gr/echoyme-ton-pio-ployrio-se-akiniti-perioysia-epitropo-stin-eyropi-ti-grafei-to-politico-gia-ton-apostolo-tzitzikosta/

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
36,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα