Άγρια συμπλοκή στον Άγιο Παντελεήμονα μεταξύ συμμοριών αλλοδαπών – Τρόμος για τους κατοίκους – Βίντεο ντοκουμέντο

- Advertisement -

Από την αστυνομία γίνεται λόγος για ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Μία άγρια συμπλοκή καταγράφηκε στον Άγιο Παντελεήμονα, όταν μέλη από δύο αντίπαλες συμμορίες ;αλλοδαπών αποφάσισαν «πιαστούν» στα χέρια, χρησιμοποιώντας ρόπαλα και άλλα πολεμοφόδια.

Από την αστυνομία γίνεται λόγος για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε συμμορίες, οι οποίες έχουν σπείρει το φόβο στους κατοίκους της περιοχής.

 

Στο βίντεο ντοκουμέντο, το οποίο έχει τραβηχτεί από κάτοικο περιοχής, γίνεται προσπάθεια να σταματήσει η βίαιη σύγκρουση, όταν κάποιος αποφάσισε να ρίξει νερό στους ταραξίες.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/agria-symploki-ston-agio-panteleimona-symmories-lynoun-tis-diafores-tous-me-ksylo-vinteo-ntokoumento/

spot_img

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η περιοχή τού Αγίου Παντελεήμωνος είχε ανέκαθεν σοβαρό πρόβλημα με τούς λαθρομετανάστες. Οι κάτοικοι παραπονιόταν ότι η ΕΛΑΣ δεν επεμβαίνει όταν την καλούν, γι αυτό, πριν το 201213, καλούσαν την ΧΑ, η οποία και ερχόταν και βοηθούσε αποτελεσματικά. Γι αυτό, άλλωστε, έπαιρνε στις εκλογές υψηλά ποσοστά, πράγμα που ενόχλησε τον Σαμαρά κι έστησε την όλη πλεκτάνη εις βάρος της. Τώρα ας φροντίσει ο Κούλης για τούς ΕΛΛΗΝΕΣ κατοίκους τής περιοχής. Έχει την πρόθεση και τα κότσια;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
36,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα